Mary, Frederik og alle de andre


Mary, Frederik og alle de andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SUCCES: Stor opbakning til havnefesten i Faldsled, der satser på overskud
Mange byfester er i krise. Det kniber med den frivillige opbakning - det kniber med besøgstallet og dermed også med indtjeningen.

- Men den udvikling er altså gået forbi Faldsled. Vi har en opbakning som aldrig før, og vi regner da med at lave 30.000 kroner i overskud, som vi plejer - mindst, siger medlem af havnefestens festudvalg, Finn Hansen.

Konceptet til den fire dage lange fest - 28. til 31. juli - ligger også fast, og er det gode gamle, velafprøvede med bankospil, revy, pålidelighedssejlads, fællesspisning og plankekonkurrence i havnen.

- Nåh, lidt nyt er der dog, for revyen er knap så lokal, som den plejer, siger Finn Hansen.

- Vi kommer både rundt om emner i Millinge og Faaborg - og så runder vi selvfølgelig også lige Amalienborg og kronprinseparret, som jo efterhånden næsten er helt lokale. De var her jo nytårsaften - og flere gange sidste sommer, hvor Frederik fik afprøvet køreegenskaberne på Illumø, griner han.

Nærmere uddybning følger nok i revyen, der i øvrigt i år har Lisbeth Pedersen som instruktør efter Hans "Denger" Møller i år har måttet melde pas på grund af sit arbejde.

Han må - lidt beskæmmet - indrømme, at Faldsled kan lære lidt af Faaborg.

- Det var en flot lysregatta, hvor alle havnens både sluttede op. Nu håber vi så bare at vi kan få alle de 'fine' både i yderhavnen i Faldsled med til pålidelighedssejlladsen i år. De har tidligere ikke været så flinke til at deltage, men det håber vi ændrer sig efter at de så, hvor flot det var i Faaborg, siger Finn Hansen.

Musik skal der selvfølgelig også til, og udvalget har i løbet af havnedagene bl.a. indforskrevet Jordløse Gårdmusikanter, Erik "Kunstmaler" Larsen samt ikke mindst Henrik Møller og Kim Hyrup Hansen, der spiller til afdansningsballet lørdag aften.

Faldsled Beboerforening, der står for arrangementet, har godt 400 medlemmer. Det er faktisk, hvad der bor i byen...

Mary, Frederik og alle de andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce