Radikale Anna Mette Skov Borring har fået orlov fra det politiske arbejde frem til august. Det skyldes sygdom hos hendes mand.

Faaborg-Midtfyn: Mandagens kommunalbestyrelsesmøde bød på et ret nyt ansigt hos de Radikale Venstre.

Partiets 1. suppleant, Lars Scheby, have nemlig indtaget pladsen ved siden af Søren Hillers i stedet for Anna Mette Skov Borring. Det kommer 1. suppleanten også til at gøre i de næste måneder, idet Anna Mette Skov Borring er bevilliget orlov frem til 1. august.

Det er af personlige årsager, oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ifølge Anna Mette Skov Borring er det sygdom hos hendes mand, Troels Borring, der er årsagen. Troels Borring, der er formand for Efterskoleforeningen, er ramt af kræft.

- Det er ingen hemmelighed, at han er ramt af kræft. Han er er blevet opereret for en hjernesvulst, og det er da en voldsom omgang. Så der er opstået en akut situation, siger Anna Mette Skov Borring.

- Han har det godt, men han skal selvfølgelig gennem en videre behandling, og der er selvfølgelig brug for min opbakning og støtte herhjemme. Jeg har nu fået orlov, og jeg forventer, at så er det det, og så kommer jeg stærkt igen, lyder det fra den Radikale politiker.

Lars Scheby varetager hendes plads i kommunalbestyrelsen, Teknik- og Miljøudvalget samt Opvækst- og Læringsudvalget i mellemtiden. Lars Scheby er bosat i Ringe og stillede op til kommunalvalget i efteråret for første gang. Han fik 177 personlige stemmer.

Han fik faktisk debut i byrådssalen i Faaborg i forbindelse med februar-mødet. Her deltog han i stedet for Søren Hillers.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.