Mandeklub udvider åbningstiden, så arbejdsramte kan komme med

Der bliver også lavet mad sammen, når mænd mødes på X-huset. Arkivfoto: Bent Warncke

Mandeklub udvider åbningstiden, så arbejdsramte kan komme med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktivitetsklubben Mænds Mødesteder i X-huset i Vester Hæsinge holder nu åbent hver mandag fra 9 til 21.

Vester Hæsinge: Aktivitetsklubben Mænds Mødesteder FMK, der holder til i X-huset i Vester Hæsinge, har helt ny initiativer på programmet, når der den 10. september startes op efter sommerferien.

For det første er åbningstiden nu udvidet til klokken 21, for at give "arbejdsramte" mænd mulighed for også at deltage.

- Cirka 35 mænd er allerede medlemmer, men X-huset er stort, så der kan sagtens være mange flere med, fortæller næstformand i Mænds Mødesteder FMK, Bjarne Knudsen.

Grundidéen er at skabe et sted, hvor mænd i alle aldre kan mødes om aktiviteter og snak sammen med andre mænd.

Der er allerede en lang liste med idéer til, hvilke grupper der kan etableres: Det er for eksempel mandskor, madlavning, hundeluftning, foto/malerkunst, forskellige former for husflid og meget andet.

Én af de grupper, der er kommet rigtig godt i gang, er arkæologigruppen, der udstyret med metaldetektorer fouragerer på forskellige lokaliteter i det syd- og midtfynske, hvor der tidligere er gjort interessante fund.

- Ligesom hundeluftergruppen mødes vi ofte og tager afsted med metaldetektoren hele ugen igennem, fortæller Bjarne Knudsen.

En anden gruppe mødes hver mandag for at spille billard, dart, backgammon og skak - andre har it- og pc-læring på programmet.

En helt nyetableret gruppe er en såkaldt sygdoms-/selvhjælpsgruppe, hvor særlige "mandeproblemer", såsom hæmmet vandladning og problemer med type2-diabetes, vil være i fokus.

- Det skal være en gruppe, hvor mænd kan mødes og tale med andre mænd om deres problemer på en måde, de nok ikke ville tale med fruen om det derhjemme, forklarer Bjarne Knudsen.

Så opfordringen lyder: Er du en mand, så mød op den 10. september mellem 9 og 21, hvor X-huset vil være totalt domineret af herrer.

Listen for aktivitetsgrupper er naturligvis helt åben for nye forslag og Mænds Mødesteder er åben for indmeldelse af flere medlemmer fra hele kommunen og også gerne fra nabokommuner.

- Og vi ser de også meget gerne nye medlemmer, der er under 60+, siger Bjarne Knudsen.

Mandeklub udvider åbningstiden, så arbejdsramte kan komme med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce