Månedens buket: Frederik smelter mormors hjerte

Hanne Andersen, Westergård Blomster, overrakte blomsterne til Frederik. Foto: Maria Retoft Pedersen

Månedens buket: Frederik smelter mormors hjerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Månedens skulderklap går til 11-årige Frederik Bandholtz Wonsbeck, som er blevet indstillet af mormor Kate Bandholtz Petersen. - Den lille fyr er i den grad medvirkende til, at jeg fik livsglæden tilbage, siger hun.

Faaborg: - Hvorfor er det altid en kvinde/mand, der modtager månedens buket? Jeg synes i den grad, at mit dejlige barnebarn Frederik fortjener denne buket.

Sådan begyndte Kate Bandholtz Petersens mail, da hun skrev til Ugeavisen Faaborg for at indstille Frederik til månedens skulderklap, som vi uddeler i samarbejde med Westergård Blomster. Og der er en rigtig god grund til, at det er Frederik Bandholtz Wonsbeck, der skal have buketten i juni, fortæller Kate Bandholtz Petersen.

Hun flyttede sammen med sin mand fra Sjælland til Faaborg i sommeren 2014, hvor de fik fik en dejlig lejlighed med altan midt i byen.

- Min mand og jeg glædede os til nogle gode år her i det sydfynske, men sådan gik det desværre ikke, siger Kate Bandholtz Petersen.

Hendes mand døde nemlig i november 2015.

- Det var en stor sorg og et kæmpe savn, selv om jeg har den mest kærlige, omsorgsfulde og støttende familie. Vi havde kendt hinanden, siden vi var fem og syv år gamle, da vi boede tæt på hinanden. Men først da vi var henholdsvis 18 og 20 år sagde det "klik", og det gjorde det resten af livet igennem. Som ægtepar fik vi 47 og et halvt år år sammen. Skønne og dejlige år, som jeg mindes med glæde, fortæller hun.

Og her er det så, at Frederik Bandholtz Wonsbeck kommer ind i billedet. Hver mandag besøger han sin mormor. Måske er der kreative sysler på programmet, måske går de en lille tur, læser, hygger, spiser pizza, pølsehorn eller pandekager. Og er der problemer med mormors mobiltelefon, står Frederik klar til at hjælpe.

- Vi finder altid på et eller andet, indtil hans far henter ham om aftenen på vej hjem fra sit arbejde. I starten gik jeg ham i møde, når han gik fra skolen. Nu cykler han selv om til mig. Mit hjerte smelter helt, når han kommer op ad trappen med et stort smil og råber "Hej mormor", og så får jeg det største kram, fortæller hun.

- Den lille fyr er i den grad medvirkende til, at jeg fik livsglæden tilbage. Det er så livsbekræftende at være sammen med ham. Derfor fortjener Frederik månedens buket, lyder det fra den stolte mormor.

Og det var da også en glad og overrasket modtager, der for nylig fik overrakt blomsterne af Hanne Andersen, Westergård Blomster. Han reagerede med ordene:

- Jeg blev meget overrasket, da min mormor fortalte, at hun havde indstillet mig. Jeg kan heldigvis rigtig godt lide at være sammen med min mormor.

Månedens buket
Westergård Blomster ved Hanne Andersen og Ugeavisen Faaborg har indgået et samarbejde, og hver måned kårer vi én, der har gjort sig fortjent til "månedens buket".Det er læserne af Ugeavisen Faaborg, der indstiller egnede kandidater. Det er helt op til dig, hvilke kriterier, du synes, kvalificerer din kandidat.

Det vigtige er bare, at du sender os et par linjer om, hvorfor det netop er din kandidat, der skal vinde blomsterne.

Send din indstilling til redaktion@uaf.dk senest 23. juli, så er din kandidat med i næste runde. Hvis din kandidat vinder, offentliggør vi din indstilling i avisen.

Ud over din indstilling har vi brug for dit navn og kontaktoplysninger, så vi eventuelt kan få uddybet din indstilling.

Du kan også aflevere en indstilling fysisk i mediehuset i Kanneworffs Gaard, Torvet 8b, Faaborg.

Månedens buket: Frederik smelter mormors hjerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce