Lyngvilds sommermarked udvider: Ånderne rykker ind på Ravnsborg

En stor vikingelejr omkranser Ravnsborg under sommermarkedet. Pressefoto

Lyngvilds sommermarked udvider: Ånderne rykker ind på Ravnsborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Jim Lyngvild den 30. maj inviterer indenfor i sin fynske vikingeborg vil brugskunst, skønhedsprodukter og streetfood få selskab af healere, spåkoner og andre med kontakt til den åndelige verden.

Haagerup: Fra 30. maj til 2. juni inviterer Jim Lyngvild til sommermarked på vikingeborgen Ravnsborg i Haagerup.

Ravnsborgs nybyggede kolonnade vil i de fire dage, markedet varer, blive omdannet til et spirituelt mekka, hvor gæsterne kan få hjælp til at få kontakt til de afdøde, trække tarotkort eller blive spået i runer af en ægte vølv.

Som en understregning af, at markedet står i åndernes tegn, vil det torsdag og fredag også være muligt at komme til foredrag med en af landets mest anerkendte medier, Marion Dampier-Jeans.

På markedet finder gæsterne desuden masser af smykker, tasker, designervarer, skønhedsprodukter og brugskunst.

Derudover vil markedets gæster også få mulighed for at komme indenfor i Jim Lyngvilds 750 kvadratmeter store vikingeborg, besøge verdens eneste asatro gudetempel og hilse på vikingerne i den store vikingelejr, der omkranser Ravnsborg.

Markedet byder også på oplevelser som hesteshow, ponytræk, krigerskole, kampshow og bueskydning.

Og skulle man blive sulten undervejs, er der også madboder til enhver smag og pengepung, lyder det i en pressemeddelelse.

Igen i år inviterer Jim til det legendariske "Taberbanko" med præmier for over 20.000 kroner. Det sker torsdag og søndag morgen klokken 8.45, hvor Jim Lyngvild er bankovært, mens gæsterne kan hygge sig med kaffe, te og croissanter. Billetter til denne del skal købes på forhånd. Ravnsborg Sommermarked finder sted i dagene 30.-2. juni, alle dage klokken 10-16 på Hågerupvej 33.

Der er parkeringspladser på marken 400 meter fra markedet, og der vil traditionen tro være hestevogne til transport. Læs mere om parkering og entré og find det fulde program over foredrag, aktiviteter og events på ravnsborgmarkeder.dk.

Lyngvilds sommermarked udvider: Ånderne rykker ind på Ravnsborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce