Lyngvild får kvinderne til at vise bryster


Lyngvild får kvinderne til at vise bryster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets julemarkeder på Ravnsborg blev skudt i gang fredag, som er "den stille dag". Lørdag bliver det helt vildt - allerede fra bankospillet om morgenen, hvor folk kan vinde cremer og andre præmier ved at smide tøjet.

Hågerup: Solen skinner om kap med Jim Lyngvild, da han fredag formiddag åbner for årets julemarkeder på Ravnsborg.

- Hej Jim, siger to kvinder og giver ham et kram, da de møder ham uden for indgangen til Ravnsborg.

- Hvor er det bare, flot, Jim. Hvor har du gjort det godt, siger de, som om de har kendt ham altid.

Det her er ikke bare et julemarked som alle de andre. Det er Jim Lyngvilds julemarked, og folk kommer især for at møde ham og opleve hans fantastiske hjem.

Både Jim Lyngvild og hans mand, Morten Paulsen, nyder tydeligvis at åbne deres hjem og gå rundt og mingle med gæsterne.

Lyngvild har en fest, og den vil nå nye højder allerede lørdag morgen, hvor der klokken 9-10 er stort banko i et telt med 300 gæster.

- Du skal se, hvad jeg kan få kvinderne til, når jeg siger: "Den, der først kommer herop og viser bryster, får en pakke creme". Eller: "Den, der kommer op og kysser mig, får en gave". Jeg kan også få dem til at smide bukserne. Det er et koncept, vi har udviklet, og det er vildt sjovt, fortæller Jim Lyngvild.

Både lørdag og søndag i de to weekender med julemarked bliver teltet fyldt med 300 gæster i tidsrummet klokken 9-10. Tre gange med bankospil med Lyngvild som bankovært, den fjerde gang med et foredrag, hvor Jim Lyngvild selv vil fortælle om byggeriet af Ravnsborg.

Og mens man fabler om en bro til Als, skulle man måske hellere starte et helt andet sted. Man kunne anlægge en tosporet asfaltvej mellem Hågerupvej og Ravnsborg - måske suppleret med en tre etagers p-kælder under Ravnsborg. Så ville mange trafikale udfordringer være løst.

I år har Jim Lyngvild taget konsekvensen og udvidet julemarkedet til to weekender. Men betyder det, at strømmen af folk blev spredt mere ud? Eller kommer der så bare endnu flere?

- Vi kommer ikke til at doble op. Men vi tror helt sikket, det vil give noget ekstra. Men for mig er tallet ikke vigtigt. Det vigtige er, at folk bagefter siger: "Gud hvor har vi haft en en god dag", siger Jim Lyngvild.

Sidste år kom der i alt 10.500 gæster.

Julemarked på Ravnsborg
Julemarkedet på Ravnsborg er åbent de to første weekender i december. Både fredag, lørdag og søndag klokken 10-16.Entré: 50 kroner for voksne og 20 kroner for børn under 10.

Ravnsborg ligger på Hågerupvej 33. Parkering foregår på en stor græsmark små 500 meter fra Ravnsborg. Pris 20 kroner. Hele parkeringen er udliciteret til den landmand, der ejer jorden.

 

Lyngvild får kvinderne til at vise bryster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce