Luksusboliger atter sat til salg


Luksusboliger atter sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HANDEL: Sparekassen Faaborg forsøger nu at sælge strandejendomme på Svendborgvej i Bolig Fyn
FAABORG: Ekslusiv udstykning med 8 strandgrunde - 3 stk. er solgt!

Sådan lyder startteksten i Bolig Fyns annoncer for de fem usolgte luksusvillaer, der for to år siden blev opført på strandgrunden Svendborgvej 112 - også kaldet Fjordtoften.

I alt otte huse blev opført, og prisen blev dengang sat til små to mio. kroner for det billigste hus længst oppe mod Svendborgvej, og så steg prisen ellers med 100.000 kroner for hvert hus, man kom nærmere stranden.

De arkitekttegnede huse, der ligger lidt forskudt for hinanden, er alle udstyret med en balkon, hvorfra der er udsigt over fjorden. Og de deles om en fælles strandpark med egen bade/bådebro.

Omtumlet tilværelse

Byggeriet har ført en lidt omtumlet tilværelse. Det var Faldsled Tømrerforretning, som var bygherre og entrepenør på byggeriet, men det viste sig hurtigt, at boligerne var svære at få afsat til den udbudte pris. På et tidspunkt måtte Faldsled Tømrerforretning smide håndklædet i ringen, og Sparekassen Faaborg overtog - angiveligt i al mindelighed - ejendommene, som sparekassen havde finansieret.

To forskellige ejendomsmæglerfirmaer har hidtil været indover, uden det for alvor havde rykket i købelysten.

Nu har sparekassens eget ejendomsmæglerselskab, Bolig Fyn, overtaget formidlingen, og selv om prisen er fastholdt på nogenlunde det samme niveau som oprindeligt, så ser salgsudsigterne rimeligt lovende ud, siger lederen af Bolig Fyns afdeling på Tor-vet, Søren Aksglæde.

- Vi har netop reserveret to af boligerne til henholdsvis et norsk og et odenseansk par, så nu er der kun tre tilbage, så jeg er meget optimistisk. Efter byggeriet er blevet helt færdigt, så har vi haft en pæn interesse på ejendommene og sendt en del materiale ud, siger han.

Luksusboliger atter sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce