Lukket børnehave bliver en del af Ådalscenen

Efter planen skal Ådalscenen indvies 1. juni 2018. Og efter planen kommer scenen til at se sådan ud. Illustration: Archifield Arkitekterne Faaborg

Lukket børnehave bliver en del af Ådalscenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalrådet i Gislev overtager den lukkede børnehave Snurretoppen, der skal indgå som en del af Ådalscenen.

Gislev: Går alt efter planen, overtager lokalrådet i Gislev den tidligere børnehave Snurretoppen i Gislev i begyndelsen af det nye år. Børnehaven lukkede 1. august 2016 og har stået tom siden da.

- Vi er ved at opføre vores store scene (Ådalscenen, red.), og Snurretoppen er egentlig en udmærket bygning, så vi kunne godt bruge den. Vi mangler et backstageområde og toiletter, og vi får mulighed for at koble os på vand og strømforsyning derfra, fortæller A.P. Andersen, der er formand for lokalrådet.

Han tilføjer, at børnehaven også skal bruges som et foreningshus.

Lokalrådet skal leje Snurretoppen af kommunen, der ejer bygningen, men ifølge A. P. Andersen bliver lejeudgiften nul kroner.

- Og så står vi for al indvendig og udvendig vedligeholdelse og de driftsomkostninger, der måtte være, forklarer han. A.P. Andersen vurderer, at det vil blive svært for kommunen at sælge bygningen til anden side, men for folkene bag Ådalscenen ligger den godt, fordi den grænser op til Børneskoven, hvor Ådalsscenen kommer til at ligge.

- Jeg kan ikke forestille mig, at nogen vil købe bygningen eller en byggegrund der, for der er masser af andre byggegrunde, der ligger meget bedre placeret, uddyber A. P. Andersen.

Det er heller ikke umiddelbart en mulighed, at lokalrådet køber Snurretoppen.

- Der er en masse formaliteter, hvis den skal udbydes i salg, så for begge parter er nok mest givtigt, at vi går ind i det som lejere, lige som vi også har fået en brugskontrakt på vores scene, hvor vi har lejet området i Børneskoven i foreløbigt 10 år, forklarer lokalrådsformanden.

Han regner med, at overtagelsesaftalen går igennem uden problemer.

- Vi har haft nogle gode snakke med kommunen, og vi er meget tæt på at nå i mål, så vi regner med at det falder i hak i begyndelsen af det nye år, siger A. P. Andersen.

Efter planen er Ådalscenen færdig og klar til indvielse 1. juni 2018.

Lukket børnehave bliver en del af Ådalscenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce