Lokale overtager konkursbo: Ny butik på vej i Vester Hæsinge

Fire måneder efter konkursen kan der være en ny dagligvarebutik på vej i Vester Hæsinge. Arkivfoto: Bent Warncke

Lokale overtager konkursbo: Ny butik på vej i Vester Hæsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et lokalt investeringsselskab har købt brugsbygningen og benzintanken ud af konkursboet - nu satser de på at etablere en ny butik i landsbyen.

Vester Hæsinge. Hvem ka'? Det kan borgerne i Vester Hæsinge og omegn. En kreds af borgere og erhvervsdrivende, der har skudt penge i selskabet VHE Invest ApS, kan nu kalde sig både både butiksejere og ejere af en OK-tank

Selskabet har netop erhvervet den tidligere brugsbygning i Vester Hæsinge samt OK- tanken fra konkursboet, fremgår det af nyhedsbrevet for Vester Hæsinge og omegn.

Brugsen gik konkurs med en stor gæld i oktober sidste år.

Med overtagelsen åbner der sig en mulighed for atter at få en dagligvareforretning og en benzintank i byen, lyder det fra formanden for investeringsselskabet, Jørn Bertelsen.

- Det har taget lidt tid, men vi rigtig, rigtig glade for, at det nu er lykkedes at få købt både bygning og tank ud af boet, siger han.

Og nu er Jørn Bertelsen og bestyrelsen klar til at tage det næste skridt.

- Nu kan vi indlede reelle forhandlinger med nogle af dem, der allerede har vist interesse for at drive en ny dagligvareforretning og benzintank i vores område. Det er vi mange, der har savnet det, siden brugsen lukkede i efteråret, siger han

Pilsner fra konkursboet

Og sådan noget skal fejres. Jørn Bertelsen oplyser, at alle områdets borgere, foreninger og erhvervsdrivende hermed inviteres til fejring af overtagelsen lørdag den 10. feb. 2018, kl. 13.00 - og det foregår naturligvis i butikken, altså den tidligere brugs i Vester Hæsinge. Her bydes der på pilsnere (fra konkursboet!) samt byens bedste pølser fra Vester Hæsinge slagteren.

Med overtagelsen er en vigtig milepæl i byens og lokalområdets udvikling nået, understreger Jørn Bertelsen desuden i nyhedsbrevet.

- Dels bliver der nu igen etableret en vigtig mulighed for indkøb, og dels er det sikret, at bygning og tank ejes lokalt, skriver han.

Bag VHE Invest Aps står en kreds af borgere og erhvervsdrivende, der samlet har skudt en kvart million kroner ind med det formål at erhverve netop bygning og tank samt sikre en fremtidig drift.

Lokale overtager konkursbo: Ny butik på vej i Vester Hæsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce