Lokaldebat: Kom med en politisk hjertestarter
Af: Bjarne Herhold, Mølledammen 4 A, Faaborg

Lige nu vrimler det med politiske indlæg op til kommunevalget  fra personer, jeg ikke kender. Personer der ikke har ytret sig i fire år. Men som gør det i slutfasen. Det havde været fint, hvis de også havde markeret sig i den forløbne periode.  

Og så er der lige de politikere, der i lang tid har kørt rundt i den samme politiske boldgade. De navne kender man. Men når de bliver ved med at røre rundt i den samme bolledej - så springer man som læser over, når man lige ser navnet øverst i indlægget. Kan redaktionen sige, at emnet er uddebatteret på et tidspunkt?

Der er en lille kreds af politikere/kandidater, der er aktive i avisen med  en overdosis af samme diskussion. ÆV-Bæ mener ét. Respondent Yrff svarer igen.  Æ svarer igen, Y modsvarer, og sådan fortsætter det i Svikmøllen.  Læserne går i koma. Kan vi få en politisk hjertestarter, så vi kan få noget konstruktivt at forholde os til som vælgere  - og ikke denne politiske fægtekamp, der p.t. får læserne til i stedet at se TV med Bonderøven.