Lokaldebat: Hvor er retfærdigheden?


Lokaldebat: Hvor er retfærdigheden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bente Carstensen, Ringstedgårdsvej 1, Sønder Nærå
Protest mod boligområde
Faaborg-Midtfyn. 

Lokaldebat: Det er da helt fantastisk hvor imødekommende Faaborg-Midtfyn Kommune er blevet - dejligt at læse om. Først læser vi om Mobilitetsudvalget, helt eventyrligt: Citat (fra kommunens hjemmeside, red.): "Mobilitet handler om mere end bare transport fra A til B. Mobilitet handler om tilgængelighed, at I der bor her har adgang til det, I har behov for. Det kan være adgang til arbejde, skole eller de fællesskaber som I har lyst til at indgå i. Med en ambition for FMK om at blive førende og banebrydende inden for udvikling af mobilitet i landområderne. Vi vil udvikle løsninger sammen med borgerne, der øger livskvaliteten og gør drømme om et godt og moderne liv på landet til virkelighed. Samtidig vil FMK skabe vækst for vore virksomheder og finde bæredygtige løsninger. Derfor leder FMK efter to borgere, der har lyst til at være med i Mobilitetsudvalget." citat slut.

Senest læser vi om kommunens behandling af beboernes vilje/ønske om chikaner, hvor kommune og politi samarbejder om muligheder for Villavej i Ringe. Her har FMK forsøgt fra starten at få en dialog med borgerne, og lyttet til lokalbefolkningen - helt fantastisk.

Men så skal der altså også ses på Hestehavevej i Sdr. Nærå igen - efter at FMK har erkendt at have lavet en procedurefejl! Politiet har senest tilkendegivet, at vejen er velegnet som en 2-1 vej på den del der kommer fra Sdr. Nærå og indtil Terrorbommene. Så må politikere og politi vurdere sagen igen, så hele Hestehavevej kan blive en 2-1 vej. Vi lokalbeboere skal stadig her efter 3 års Terrorbomme ugentligt se mange frustrerede bilister vende om ved bommene, da gps-systemet ikke kan klare vejvisningen.

Det skal være muligt med en lige så retfærdig behandling af lokalbefolkningen i Sdr. Nærå som i Ringe.

Lokaldebat: Hvor er retfærdigheden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce