Lokaldebat: Busholdeplads ved Lidl? Ja, tak


Lokaldebat: Busholdeplads ved Lidl? Ja, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jan Valbak, Grønnegade 51, Faaborg
Louise Koustrup
Faaborg-Midtfyn. 

1. Klaus Thormann efterlyser på Facebook politikere. der vil deltage i busdebatten. Desværre er tonen og mangel på saglighed på bla. Facebook skyld i dette. Intet er helligt her og alle (især politikere/embedsmænd) kan svines til foran skærmen. Det giver ingen "debat" kun et forum for sure borgere.

2. Peter Jensen efterlyser en demonstration som den mod turistkontoret. De to sager kan ingenlunde sidestilles, og demonstrationen mod turistkontoret på Torvet (som jeg selv deltog aktivt i) blev lavet inden arbejdet var gået i gang! Skulle Jensen & Co. have gået gennem gågaden med faner og slagord, skulle det naturligvis have været for længe siden. F.eks. ret efter det sidste (af flere) borgerinfo-møder omkring bussagen. At påråbe en demonstration nu er ikke kun ude af proportioner, det er decideret latterligt.

3. Ja, det koster penge at lave den rokering af busserne, men udvikling koster penge og det er de færreste der ønsker at Faaborg går i stå!

4. Ingen får længere til bussen, heller ikke ø-boerne.

5. Ingen trafikkaos ved Lidl, så havde det allerede været der nu, hvor busser passerer store lastbiler, entreprenørmaskiner og skolebørn der skal hente dagens kage i Lidl. Vejen er p.t. indskrænket væsentligt.

6. mig bekendt er der ikke truffet endelig afgørelse om Øhavsmuseum skal bygges på slagterigrunden (hvad jeg dog selv håber på). Sker dette får vi alle tiders mulighed for at lave en folkelig oase, der hvor busserne kører rundt i cirkler på usympatisk asfalt.

7. Der er fantastiske muligheder for os alle på det gamle busareal - prøv at tænke de muligheder ind! Her kan kreative ideer levere et scoop for både børn og voksne!

Lokaldebat: Busholdeplads ved Lidl? Ja, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce