Løntvist - inspektør trak sig


Løntvist - inspektør trak sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Det var angiveligt uenighed om aflønningen af jobbet som inspektør for Sundskolen, der i sidste uge fik den enstemmigt udpegede kandidat til at takke nej til stillingen.

Afvisningen har kastet skolen og dens bestyrelse ud i en mindre krise, hvor man nu bliver tvunget til at tage stilling til, om man skal vælge den "nemme" løsning og pege på nummer to i ansøgerfeltet, eller om man skal tage den tunge vej og starte en ansættelsesprocedure helt forfra.

Angiveligt skal man vente helt til frem den 17. august for at tage den beslutning. Først da kan vicekommunaldirektør Kai Winton Hansen og bestyrelsen for skolen få deres mødekalendere til at passe sammen.

Frem til lønforhandlingen med vicekommunaldirektør Kai Winton Hansen var ansættelsesproceduren ellers gået fuldstændig som planlagt. Den nye inspektør, som Stiftstidende erfarer kommer fra en mindre skole i Nyborg Kommune, var blevet valgt mellem syv ansøgere, og det var en enstemmig indstilling fra skolens ansættelsesudvalg, som Økonomiudvalget kort efter kunne godkende. Tilbage var kun at få lønnen på plads.

Formand for skolebestyrelsen, Lisbeth Eskelund, lægger ikke skjul på, at hun er stærkt frustreret over forløbet.

- Meget irriterende

- Det er møghamrende ærgerligt det her. Vi var alle så glade og lettede, da vi kunne gå på sommerferie, og tingene tilsyneladende var faldet perfekt på plads. Hvis vi nu skal starte en ny ansættelsesprocedure, som jeg personligt mener, at vi skal, så risikerer vi at komme helt frem til 2005, før stillingen bliver besat, siger hun.

Den nuværende inspektør, Harris Jensen, går på pension den 1. september 2004.

Lisbeth Eskelund har endnu ikke fået en orientering om sagen fra Kai Winton Hansen, og hun har heller ikke fået den frafaldne ansøgers version af, hvorfor lønforhandlingerne brød sammen.

- Jeg mener, vi skal tage det roligt, men det er da et træls signal at sende, hvis vi skal slå stillingen op på ny. Man kan næsten ikke fatte, at det kan stå og falde med lønnen efter det kæmpearbejde, der er gået forud for at få udpeget en egnet kandidat, siger hun.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra den ferierende Kai Winton Hansen.

Læs i morgen: Lønniveauet for skoleledere er for lavt i Faaborg.

Løntvist - inspektør trak sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce