Fødevareproducenten Løgismose Meyers skaber 20 nye lokale arbejdspladser på Midtfyn. Milliard-virksomheden søger blandt andet folk til produktionsarbejde til et nyt sortiment af færdigretter.

Allested-Vejle: Fødevarevirksomheden Løgismose Meyers har gennem en årrække arbejdet med et mål om at bidrage til at højne den danske madkultur. Nu udvider virksomheden med fynsk base i Allested-Vejle så sit sortiment med endnu flere færdiglavede retter. Derfor søger virksomheden allerede nu fynske hænder til at bemande de 20 nye arbejdspladser i den midtfynske landsby.

- Først og fremmest søger vi efter lokal arbejdskraft. Vi vil gerne være med til at skabe vækst i Faaborg-Midtfyn Kommune, og det er vi i gang med at gøre i samarbejde med borgmesteren, fortæller Steen Aalund Olsen, der er direktør og forretningsudvikler hos Løgismose Meyers.

De 20 nye medarbejdere skal i sving fra efteråret, og derfor kan man fra i dag søge jobbene hos Løgismose, der omsætter for én milliard kroner og har i alt 1000 medarbejdere landet over.

- Den arbejdskraft, som vi søger efter, er folk til at lave mad og pakke det - produktionsarbejde. Derudover bliver der også 1-2 lederstillinger, fortæller Steen Aalund Olsen.

Han er dog overbevist om, at der på længere sigt kommer flere arbejdspladser til Midtfyn. Færdigretter, der bunder i høj kvalitet, er nemlig i en rivende udvikling:

- Jeg kunne sagtens forestille mig, at der kunne komme flere arbejdspladser ud af det her. Der er et stort nyt marked inden for området, og det er eksploderet fuldstændigt de seneste par år. Når man ikke spiser ude, men gerne vil spise hjemme, så har man stadig enten ikke tid, eller også ved man ikke, hvordan man laver mad. Derfor er færdiglavede kvalitetsretter fremtiden, fortæller Steen Aalund Olsen.

Borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, Christian Thygesen (V), er meget glad for de nye lokale arbejdspladser.

- Jeg synes, det er skønt, at en stor virksomhed, som er i vækst, er med til at skabe 20 nye arbejdspladser. Sådan nogle investeringer kan være med til at få folk til at flytte til Allested-Vejle, og det kan være med til understøtte skoler og butikker i lokalområdet, siger borgmesteren.

Løgismose Meyers investerer cirka 15-20 millioner i projektet i Allested-Vejle, hvor virksomheden har haft til huse i snart 27 år.

  • Af: