Løftet pegefinger til mulige børnelokkere

Fyns Politi
Foto: Michael Bager

Løftet pegefinger til mulige børnelokkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer tre mulige børnelokkere fra Ryslinge. Der er ingen beviser mod dem, men politiet har ikke slettet dem fra radaren

Det bliver forhåbentligt sikrere for børnene i Ryslinge at gå på gaden fremover. Efter flere ugers tilfælde af forsøg på børnelokkeri, har Fyns Politi haft fat i tre mulige gerningsmænd. Det skriver Fyns Amts Avis torsdag.

Politiet har i længere tid haft en formodning om, at der var mere end en gerningsmand på spil i området. Tre mænd, der enten passer på signalementet eller var gamle kendinge hos politiet, har nu fået en kraftig advarsel fra politiet. Den ene bor i Nyborg, mens de to andre er fra Ryslinge.

Politiet har ingen beviser

Men videre end det, kan politiet ikke gå. De tre mænd er blevet spurgt ind til episoder, der ligger et år tilbage, de tre episoder fra forsommeren samt den seneste antastning. Men alle tre nægter at kende noget til episoderne.

- Vi kan ikke bevise, at de har gjort noget ulovligt, men vi har givet dem en meget kraftig advarsel om, at de ikke skal opsøge nogen børn, så nu håber og tror vi, at det stopper, siger vicepolitikommissær Leon Sørensen fra Faaborg-Midtfyn Lokalpoliti til Fyns Amts Avis.

Ud over sigtelsen mod den 24-årige, der blev rejst i sidste uge, regner politiet ikke med flere sigtelser i sagen. Men de lover, at de er der med det samme, hvis ikke advarslerne stopper antastningerne.

Løftet pegefinger til mulige børnelokkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce