Løbekursus for begyndere

Der er informationsmøde om begynderløbekurset i Ringe Løbeklub torsdag den 7. januar klokken 19.

Løbekursus for begyndere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænger du til at få gang i ben og krop efter en lang julemåned, så har Ringe Løbeklub et godt tilbud.

Klubben tilbyder for tredje år i træk 12 ugers begynder-løbetræning, som starter op her i begyndelsen af januar.

- Forløbet henvender sig til alle dem, som gerne vil i gang med at løbe. Enten fordi man aldrig løbet tidligere, har holdt pause eller vil have flere kilometer på, fortæller Elisabeth Nørgaard fra løbeklubben i en pressemeddelelse.

Begynder-løbetræning starter op torsdag den 14. januar, men allerede 7. januar klokken 19 er der informationsmøde i Midtfyns Fritidscenter.

Selve løbetræningen foregår også hver torsdag klokken 19 fra Midtfyns Fritidscenter, og løbeforløbet kulminerer og afsluttes i uge 15, hvor der er mulighed for, at løbe 2,3 kilometer, 5 kilometer eller 10 kilometer til Ringeløbet.

Ringe Løbeklub startede i 2012 med bare seks medlemmer, men tæller i dag 65 medlemmer i alle aldersklasser og løbeniveauer.

- Vi vil naturligvis gerne være endnu flere, og det er også én af grundene til, at vi arrangerer begynderløb, for dem som gerne vil i gang, siger Elisabeth Nørgaard, som har været med i klubben fra starten og som er "fartholder" i klubben.

I løbeklubben er håbet, at de nye løbere efterfølgende melder sig ind i klubben, og derfor fratrækkes deltagergebyret på 100 kroner på begyndertræningen som rabat, hvis man efterfølgende melder sig ind i Ringe løbeklub. Det koster dog kun 250 kroner for et år at blive meldt ind i klubben.

Mere information på ringeloebeklub.dk eller hos Helle Overgaard fra begynderløbsudvalget på telefon 60 92 52 14.

Løbekursus for begyndere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce