Lis Sørensen indtager Foderstoffen


Lis Sørensen indtager Foderstoffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUDME: Hun har gjort det før med stor succes, og nu gør hun det igen. Lørdag den 13. november står Lis Sørensen på scenen i Foderstoffen i Rudme.

Det populære spillested, som siden 1997 har været drevet af en lokal musik- og kulturforening, er kendt for at blande sikre publikumstræffere med mere ukendte navne. Den tradition bliver videreført med efterårets program, hvor Lis Sørensen uden tvivl tilhører den første kategori. Det samme gør Allan Olsen, der optræder solo den 23. september, og Peter Belli med trio, som følger op på successen med fortolkninger af nydanske klassikere på cd'en "Når timerne bliver små".

Blandt de mere ukendte navne er Annette Bjergfeldt, som spiller amerikansk inspireret musik, samt jazz-trioen Lysdal, Rasmussen og Faldgren. Det er dog en anden trio, nemlig SP-Just-Frost, der indleder efterårets program med en blanding af jazz, funk og rock. Foreningens næstformand, Ole Larsen, forsøger da heller ikke at lægge skjul på, at han glæder sig meget til at opleve resultatet og ikke mindst publikums reaktion.

- Det skal ikke være være nogen hemmelighed, at det kan være svært at fylde stolene, når der står ukendte navne på scenen. Men for os gælder det om at bevare en profil som et spillested, hvor der også mulighed for at få nye musikalske indtryk, siger han.

Officielt bliver efterårets program først offentliggjort i begyndelsen af august. Fra den 10. august har foreningens cirka 500 medlemmer mulighed for at købe billet til efterårets koncerter. Først to uger senere bliver billetsalget givet fri.

Priserne svinger fra 120 kroner for en aften med SP-Just-Frost til 210 kroner for en billet til koncerten med Lis Sørensen.

Lis Sørensen indtager Foderstoffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce