Linda åbner ny klinik i Ringe: - Jeg vil have hjertet med

Både briks og Linda Weinrich Nielsen er klar, når klinikken slår dørene op første gang 10. januar. Foto: Ane Johansen

Linda åbner ny klinik i Ringe: - Jeg vil have hjertet med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besparelser og øget pres i hjemmeplejen og psykiatrien, hvor Linda Weinrich Nielsen tidligere har arbejdet, har nu fået hende til at åbne sin egen sygeplejeklinik i Ringe.

Ringe: Hjælp til sår, et generelt helbredstjek, akupunktur og samtaleterapi. Det er blot nogle af de ting, som den 46-årige sygeplejerske Linda Weinrich Nielsen tilbyder i sin nye klinik på Jernbanegade i Ringe.

Lindas Sygeplejeklinik, som klinikken hedder, har første åbningsdag 10. januar. Det er ikke nødvendigt at bestille tid, for man kan bare gå direkte ind fra gaden.

- Mange ringer først til lægen i sidste øjeblik, og så nytter det ikke noget, hvis man først kan få en tid i næste uge, siger hun.

Sygeplejeklinikken er ikke en erstatning for lægehuset, men Linda Weinrich Nielsen kan alligevel hjælpe folk med alt fra vægttab og stress til små ting som at skifte batterier i høreapparater.

- Hvis det er noget, jeg ikke kan klare, så sender jeg selvfølgelig vedkommende videre, siger hun og understreger, at hun har et godt samarbejde med lægehuset.

Linda Weinrich Nielsen er lige flyttet til Ringe med sin 13-årige søn. De har tidligere boet i Nr. Lyndelse, hvor sønnen stadig går i skole.

- Jeg har lige fået printet 6000 flyers, så dem skal vi rundt med i løbet af ugen, så folk ved, jeg har åbnet, siger hun.

Vigtigt at give sig tid

Linda Weinrich Nielsen har det seneste år arbejdet som selvstændig med helbredsundersøgelser hos virksomheder på Fyn. Før det har hun arbejdet på den fælles akutmodtagelse på OUH, i psykiatrien og i hjemmeplejen.

- Jeg har oplevet en del besparelser i det offentlige, som betyder, at vi alle hele tiden skal løbe hurtigere. Det er hårdt og går mange gange ud over de svageste, nemlig de ældre og de syge, siger hun.

- Det er vigtigt for mig at give patienten ro og tid og at have hjertet med, siger hun og fortæller, at det får hun bedre mulighed for med sin nye klinik.

I starten har klinikken åbent om eftermiddagen, så Linda Weinrich Nielsen kan fortsætte med virksomhedsbesøgene og et par enkelte vagter i psykiatrien og hjemmeplejen.

- Men jeg håber med tiden at kunne drosle ned, når klinikken kommer rigtigt op at køre, siger hun.

Langt cv

Det er egentlig kun fem år siden, at Linda Weinrich Nielsen blev uddannet sygeplejerske. Gennem tiden har hun fået sig et cv af den længere slags, hvorpå der både står fabriksarbejder ved Micro Matic gennem 10 år og portør på OUH i seks år. Men oprindeligt er hun faktisk uddannet bager og konditor.

- Jeg vidste ikke helt, hvad jeg ville, da jeg gik ud af folkeskolen, men så fandt min farfar mig en læreplads hos den lokale bager, griner hun.

Uddannelsen er dog ikke helt spildt, for til åbningsreceptionen i klinikken 10. januar klokken 13 står den på både hjemmelavede boller og kransekage.

Linda åbner ny klinik i Ringe: - Jeg vil have hjertet med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce