Lille interesse for nybygget kvarter


Lille interesse for nybygget kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32 nye boliger på Strandgårds-vænget til salg i to måneder uden en eneste køber. I alt over 200 boliger til salg i Faaborg

FAABORG: To måneder er der gået, siden et helt nyt kvarter med adressen Strandgårdsvænget blev sat til salg i den østlige del af Faaborg.

Alligevel kommer der til at gå en rum tid endnu, før kvarteret ved Strandgårdsparken er fyldt op med indbyggere.

Trods de to måneder med til salg-skilte er der nemlig endnu ikke underskrevet en eneste købsaftale.

Ifølge ejendomsmægler Flemming Eriksen fra RealMæglerne i Nyborg, der har husene til salg, er to af ejendommene på Strandgårdsvænget dog reserveret, og de to kan derfor være tæt på et salg.

Desuden oplyser Flemming Eriksen, at han forhandler med tre til fire andre interesserede købere.

- Men interessen for boligerne er præget af, at det har været sommerferie. Derfor er det ikke et helt godt tidspunkt, boligerne er blevet færdige på, siger Flemming Eriksen.

Bøvl på badeværelserne

Samtidig mangler op mod halvdelen af husene den sidste finish, før de kan betegnes som indflytningsklare.

Ifølge Flemming Eriksen skyldes det, at en fjerdedel af boligerne har været igennem en syns- og skønssag på grund af problemer med badeværelserne i de af ejendommene, hvor der er to etager.

Murerfirmaet havde simpelthen ikke leveret et tilfredsstillende stykke arbejde, men nu er der kommet styr på badeværelserne, oplyser ejendomsmægleren.

- Vi holder åbent hus den 17. august, og så håber vi, at der kommer gang i salget hen over efteråret. Men det er mange nye boliger at sætte til salg i en by som Faaborg, tilføjer ejendomsmægleren.

Som et ekstra lokkemiddel kommer der nu en gratis bil oven i handelen til de tre første købere. Og noget kunne tyde på, at der er brug for gode salgsargumenter i ejendomsbranchen for tiden.

Ifølge bolighjemmesiden boliga.dk er der usædvanligt mange boliger til salg i postnummer 5600 Faaborg netop nu.

Optimistisk sælger

Faktisk er flere end 200 boliger annonceret til salg mod blot omkring 120 i august sidste år. Og på intet tidspunkt i de seneste 18 måneder har antallet af faaborgensiske boligejere, som har deres ejendom til salg, været så højt som netop nu. Alligevel bevarer Flemming Eriksen optimismen med et håb om, at alle 32 nyopførte boliger på Strandgårdsvænget - alle til lige omkring to millioner kroner - vil være solgt om et års tid.

Lille interesse for nybygget kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce