Lige i øjet


Lige i øjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALREVY: Spillemæssig usikkerhed opvejes så rigeligt af mange gode tekster ved dette års revy på havnen i Faldsled
FALDSLED: "Vi er dem, de andre gerne vil lege med, vi er det kreative selskab.

Vi fik en lav karakter, men har en livlig fantasi.

Det er godt, at vi blev født, før aborten den blev fri".

(Melodi: Kim Larsen, tekst: Faldsled Revyen).

Faldsled Revyen 2004 er sjov - rigtig sjov - men også barsk og ramt på (grov)-kornet i flere numre. Det er ægte lokalrevy.

Som nu den der omformede Kim Larsen-sang om egnens tre byggematadorer - savværksejer Peter Jensen, Håstrup, tømrermester Søren Christensen, Faldsled, og malermester Ole Billum-Jensen, Faaborg (kendt fra blandt andet havnehusene, Inn Side samt diverse boligbyggerier). Vi kan altså lige så godt sige det: Det nummer burde Faaborg Revyen "købe" lige på stedet! Hvorfor er det eksempelvis "kun" beboerne i Faldsled, der skal høre følgende strofe fra Ole Billum- Jensen:

"Jeg bygger huse på stribe, alle danser efter min pibe"!

Faldsled Revyen 2004 holdt generalprøve onsdag aften, og revyen spilles kun en gang til - nemlig i aften. Men reelt er generalprøven også en "ægte" forestilling - med et fyldt telt på havnen, som med de fleste af de 20 numre morede sig kosteligt.

Eller skulle vi sige kongeligt.

Nummeret med Frederik og Mary, hvor Frederik alias Kim H. Hansen på melodien "Alle sømænd er glade for piger", kommer godt og grundigt rundt om sine tidligere pigebekendtskaber, mens Mary intetanende vinker til folket, er godt nok lidt forudsigeligt, men også rigtig morsomt. Og så ligner Ilse Ploug rent faktisk Mary, når hun ifører sig stadstøjet.

Når vi nu er ved dem, der ligner, så kan vi kun sige, at Faldsled er ved at udvikle to nærmest identiske versioner af beboerforeningens formand, Per Storm Hansen. Rasmus Borums udgave af den populære formand er således efterhånden vanskelig at skelne fra den rigtige.

Frækt - rigtig frækt

På spillesiden var der en del usikkerhed ved generalprøven - det er tydeligt, at der på Faldsled-holdet er mere spillemæssig usikkerhed og stivhed, end vi kender det fra for eksempel Faaborg Revyen. Men det er tilgivet i teltet, når der - som i år - er flere rigtig gode tekster og også ørehængende musik.

I øvrigt kan en Morten Borum som altid sine ting - og han er altså fræk - rigtig fræk - i sin monolog, "Tyskeren", hvor han som lystfisker på en hylende sjov, uelegant blanding af tysk og dansk fortæller, hvordan man bedst "fanger" og "tilbereder" fiss... - fisch, naturligvis. Dem med en lav blufærdighedstærskel, skal nok lige forsyne sig med et par fadøl, inden de prøver det nummer af!

Og så fik vi endog næsten ikke plads til at omtale Rasmus Borums udgave af en "konsekvent" havnefoged eller Mette Hansens fortvivlede motionsflip i "Når børnene flytter hjemmefra".

I bliver altså nødt til selv at se revyen!

Lige i øjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce