Legende sjov motion for børnene i sfo'erne

Sfo-børn fra hele Midtfyns-området dystede i går i flere forskellige kategorier i anledning af dette års Lege- og Idrætsfestival.
Foto: Kim Rune

Legende sjov motion for børnene i sfo'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var mere leg end konkurrence, da 600-700 børn i går mødtes til idrætsfestival i Ringe

RINGE: På trods af en hidsig vind og mørke faretruende skyer på himlen, vrimlede det i går eftermiddag med små ivrige purke i farverige matchende sæt tøj på det grønne anlæg ved Midtfyns Fritidscenter.

Her var der nemlig for tredje gang arrangeret fælles Lege- og Idrætsfestival for sfo-børn i alderen seks til 10 år fra det midtfynske område.

Og selvom der ikke var helt ligeså mange tilskuere som ved OL, lignede indmarchen på Ringe Stadion, hvor hver gruppe blev præsenteret, alligevel starten på en olympiade.

Støvlekast

Efter den farvestrålende indmarch stod den ellers på forskellige aktiviteter, hvor der blandt andet blev dystet i minigolf, fodbold, mooncarræs og de mere alternative støvle- og dåsekast.

- Vi kunne godt tænke os at spille rundbold. Det har vi glædet os til, lød det fra ni-årige Caroline Bakkegaard Starklint fra Ringe Friskole, der sammen med veninden Mathilde Fredslund Hviid slentrede rundt på pladsen.

Men der var også ting, som Caroline Bakkegaard Starklint ikke så frem til.

- Jeg skal have hevet en tand ud om en uge. Det bliver ikke ret sjovt, sagde hun og slentrede videre sammen med veninden. I teltet, der var udlånt af arrangørerne af den kommende harmonikafestival i weekenden, var der dans for alle pengene.

Her stod to piger fra ottende klasse på Nordagerskolen og viste dansetricks til de fremmødte, der svang sig i tonerne fra blandt andet Britney Spears og Kim Larsen.

Arrangørerne vurderede, at imellem 600-700 børn var mødt op til dette års Lege- og Idrætsfestival.

Legende sjov motion for børnene i sfo'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce