Leder fik nok af skraldebøvl


Leder fik nok af skraldebøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør for Faaborg Forsyningsvirksomheder håber ikke den seneste tids problemer vil afskrække potentielle kandidater

FAABORG-MIDTFYN: "Indkøringen af dagrenovationsordningen har ikke været uden problemer".

Sådan kan man læse i et stillingsopslag bragt i Fyens Stiftstidende sidste weekend. Her søger Faaborg Forsyningsvirksomheder en ny person til at stå i spidsen for renovationsdelen. Ida Hansen har været afdelingsleder indtil 1. juni, men reelt er hun stoppet noget før, fordi hun havde ferie til g ode, oplyser direktør Knud Christensen, der har denne forklaring på, at hun valgte at stoppe:

- Det er der ikke noget odiøst i. Hun har sagt op, og det er det. Selvfølgelig har det været lige voldsomt nok for hende den seneste tid, siger han med tilføjelsen om, at han ikke har grund til at kritisere hendes indsats.

Tværtimod beskriver han Ida Hansen som "en dygtig pige", som bliver svær at erstatte. Før hun blev afdelingsleder for Faaborg-Midtfyn Renovation, var hun leder af Faaborg Renovation i en årrække. Ifølge Knud Christensen har hun allerede fundet et andet job.

Ingen ansøgere endnu

Fristen for at søge stillingen som afdelingsleder er den 19. juni.

Indtil videre har Faaborg Forsyningsvirksomheder ikke modtaget nogen ansøgninger, men der har været et par forespørgsler. Selv lægger direktøren ikke skjul på, at man først og fremmest går efter en person, der har viljen til at gøre et stykke arbejde og brænder for området. Så er det knap så afgørende, hvilken uddannelse kandidaten har.

- Man skal ikke lade sig afskrække af, at vi har været igennem en turbulent periode. For faktisk er der tale om et rigtigt spændende job, siger han. Afdelingslederen får cirka 20 ansatte under sig og vil stå med ansvaret for både personalet og økonomien.

Sammen med den øvrige ledelse og personalet i øvrigt bliver en af de vigtigste opgaver at få ordningen til at køre, fremgår det af stillingsopslaget.

Leder fik nok af skraldebøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce