Landets yngste kartoffelambassadør

Blandt mange fremtrædende personer, der som kartoffelambassør har kæmpet rodknoldens sag på spisebordet, er James Price. Arkivforo: Scanpix

Landets yngste kartoffelambassadør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med sine 26 år bliver formanden for Tænketanken Frej, Marie-Louise Boisen Thøgersen, landets yngste kartoffelambassadør.

Egeskov: Listen af kartoffelambassadører bliver et navn længere, hver gang Danmarks Kartoffel Råd holder årsmøde. I år er det formand i den fødevarepolitiske tænketank Frej, Marie-Louise Thøgersen, som udnævnes til kartoffelambassadør. Hun får tildelt titlen på Danmarks Kartoffel Råds årsmøde på Egeskov, 22. januar.

Marie-Louise Thøgersen er 26 år gammel, og dermed bliver hun den yngste ambassadør nogensinde. - Jeg er meget ydmyg over, at kartoffelrådet vælger mig. Jeg synes, det er ret sejt at få sådan en titel som 26-årig, fortæller den kommende ambassadør.

Ud over at blive tildelt titlen som kartoffelambassadør, vil Marie-Louise Boisen Thøgersen her holde et oplæg med titlen "Landmand og forbruger - ven eller fjende?"

Fødevarepolitisk tænketank

Tænketanken Frej er Danmarks eneste uafhængige fødevarepolitiske tænketank og er drevet udelukkende af unge kræfter.

- Titlen som kartoffelambassadør passer fint sammen med min formandspost hos Frej, fordi vi hos Frej har til formål at skabe sammenhængskraft mellem forbrugsdanmark og produktionsdanmark. Og hos Danmarks Kartoffel Råd er det min opfattelse, at de gerne specifikt vil udbrede danske kartofler blandt de danske forbrugerne, siger Marie-Louise Boisen Thøgersen.

Hun indgår i en lang række af kartoffelambassadørerer, som blandt andre tæller sanger Stig Rossen, chipskongen Jørgen, skuespiller Per Pallesen, tv-kok James Price, politiker Bertel Haarder og tv-vært Søren Ryge.

Årsmødet i Danmarks Kartoffel Råd er i øvrigt det 20. i rækken og finder sted i Riddersalen på Egeskov./EXP

Landets yngste kartoffelambassadør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce