Læserdebat: Valbak er topscorer i dobbeltmoral


Læserdebat: Valbak er topscorer i dobbeltmoral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Leo Berry, Skolevej 5, Allested-Vejle
Billede
Faaborg-Midtfyn. 

Man har efterhånden svært ved at tage Jan Valbak seriøst. Multikunstneren og eks. politiker og nu fiskemandschauffør, er vist lige blevet sin egen ubevidste topscorer i dobbeltmoral. For enten har Valbak fået det ene ben forkert ud af fiskebilen, eller også har nogle sildeben sat sig fast nær protestmagerens strubehoved. For fire år siden, havde aktøren bagved protestpartiet, Borgerlisten rigtig travlt med at spamme valgkamp overalt i medier og facebook grupper af hensyn til Faaborg-borgernes sure opstød mod de politiske dispositioner på Sydfyn.

Politikerne i Faaborg-Midtfyn, de havde åbenbart tilranet sig en magt, som de ikke skulle have, lød det fra Jan Valbak inden kommunalvalget i 2013. Og efter og under sin korte politiske ja-hatte konvertering og karriere i kommunalbestyrelsen, der formåede Jan Valbak intet mindre at blive topscorer med højeste profilering i direkte eller indirekte medieopmærksomhed via mere end 500 artikler og læserbreve.

Jan Valbak udtrådte så akut med smæld og klem i politik og lod sit parti i stikken ved KV17. Medier, redaktør- og journalister fik med den helt store rive - skrevet og fortalt, hvor uhæderlige de var i politik. Efterfølgende var han dog stadig hyperaktiv i kampen for at skaffe Borgerlisten flest mulige stemmer.

Men nu har den stærkt ambivalente hr. Valbak åbenbart ingen kvaler med at bruge medierne igen her i 2018 - og som en eks.politiker, der tidligere havde et ønske om at borgeren altid skal være i centrum!

Vi læser og hører en multikunstner med alvorlige valgløfter og løftebrud!

Læserdebat: Valbak er topscorer i dobbeltmoral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce