Lån nu: Biblioteker lukker for udlån i ni dage

Ringe Biblioteket og de tre andre biblioteker i Faaborg-Midtfyn står foran en større it-omlægning, som lukker for de fleste af bibliotekernes tilbud i dagene fra den 28. august til den 6. september. Arkivfoto

Lån nu: Biblioteker lukker for udlån i ni dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt bibliotekssystem indføres på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. Derfor kan man hverken låne, aflevere, reservere eller afhente bestilte materialer på biblioteket eller online i perioden fra mandag 28. august til onsdag 6. september.

Faaborg-Midtfyn: Biblioteksbrugere i Faaborg-Midtfyn Kommune opfordres nu til at låne sensommerens læsning snarest. I perioden fra mandag 28. august til onsdag 6. september vil der nemlig være lukket for udlån, aflevering, reservering med mere på alle bibliotekerne. Det skyldes, at et nyt bibliotekssystem, der indføres på alle landets biblioteker, skal tages i brug.

I perioden mandag 28. august til onsdag 6. september vil biblioteksbrugerne ikke kunne låne eller aflevere bøger, foretage bestillinger, hente bestilte bøger eller komme ind på biblioteket med sundhedskort uden for den betjente tid. De kan heller ikke logge ind på www.fmbib.dk eller på bibliotekstjenester som Filmstriben, eReolen og flere andre - man kan derfor ikke streame film, læse e-bøger eller lytte til netlydbøger, oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

Noget virker endnu

Biblioteksbrugerne kan dog stadig opholde sig på biblioteket i den betjente åbningstid, læse bøger, blade og aviser, gå på nettet fra bibliotekets computere, printe og tage fotokopier samt se åbningstider, læse nyheder og købe billetter på hjemmesiden.

Det nye bibliotekssystem indføres i hele Danmark. I perioden mandag 28. august til onsdag 6. september vil seks fynske kommuner tage systemet i brug, og man kan derfor heller ikke låne materialer fra bibliotekerne i Odense, Assens, Nordfyn, Kerteminde og Langeland.

Med det nye system vil lånerne gratis og automatisk modtage påmindelser per mail eller sms om snarlig aflevering. I dag koster det tre kroner per besked. /EXP

Lån nu: Biblioteker lukker for udlån i ni dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce