44-årig kvinde skal i dag i retten for at have anvendt knive, ledninger, livrem og kosteskaft i brutal vold mod sin mand og sine børn
RYSLINGE En far og hans to små børn gennemlevede i to år et noget usædvanligt voldshelvede på deres bopæl i Ryslinge. I hvert fald hvis man skal tro anklageskriftet mod en 44-årig kvinde, der efter sigende slog og mishandlede sin ægtemand, sin 11-årige datter og sin to-årige søn fra 2006 til 200. Kvinden skal for retten i Svendborg i dag.

Ifølge anklageskriftet foregik mishandlingen jævnligt og med hånden og flere forskellige redskaber.

Flere gange kastede kvinden vaser, dukkevogne og knive efter sin mand og forsøgte også flere gange at stikke ham. Én gang, i december 2007, lykkedes det hende at stikke ham i hånden med en urtekniv.

Slog med livrem

Hendes 11-årige datter var også mindst en gang om ugen offer for hendes aggressive adfærd. Pigen blev slået i hovedet og på resten af kroppen med både grydeskeer, ledninger og kosteskaft. Under en særlig voldelig episode, tævede kvinden sin datter med en livrem.

Ifølge anklageskriftet slog hun gentagne gange sin dengang kun et-årige søn under flere besøg hos bekendte.

Endelig er kvinden tiltalt for ulovlig indførelse af antibiotika, penicillin og paracetamoltabletter fra Liberia.

Hvis kvinden bliver kendt skyldig efter den særlig rå og brutale voldsparagraf, paragraf 245, stk. 1, risikerer hun fængsel i op til seks år.

Anklageren vil desuden kræve, at kvinden betaler en klækkelig erstatning til sin mand og sine børn.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
44-årig fynsk mor dømt for vold mod mand og børn

44-årig fynsk mor dømt for vold mod mand og børn

Mor dømt for at slå mand og børn

Far: Jeg var bange