Kværndrup hårdt ramt i julen


Kværndrup hårdt ramt i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere indbrud, hærværk, biltyveri og et færdselsuheld satte sit præg på Kværndrup i juledagene

Kværndrup: Guldøreringe og kontanter var blandt tyvekosterne ved tre indbrud eller forsøg på indbrud i Kværndrup i juledagene.

Ifølge politiets døgnrapport blev to private hjem på henholdsvis Mågevej og Lærkevej samt en forretning på Svendborgvej udsat for tyveknægte på julerov i tidsrummet mellem juleaftensdag klokken 14.30 og 2. juledag klokken 9. På Lærkevej kom tyven ind ved at opbryde et bryggersvindue, men ifølge døgnrapporten er tabet endnu ikke opgjort.

Til gengæld forsvandt der altså både guldøreringe og et kontant beløb fra Mågevej, mens det trods et ihærdigt forsøg slet ikke lykkedes tyven at komme indenfor i forretningen på Svendborgvej.

Det gjorde det til gengæld for den tyv, som sent fredag aften stjal en Opel Vectra med registreringsnummer TV 48 739 fra Vængevej.

Ifølge de foreløbige oplysninger fra politiets døgnrapport står det ikke klart, om det var samme bil, der lørdag klokken 01.28 bragede ind i en privat have på Svendborgvej med betydelig skader i haven til følge. Men den forulykkede bil fra Svendborgvej blev i hvert fald meldt stjålet kort efter uheldet.

Endelig blev en parkeret bil på Rødhøjsvej om aftenen juledag ramt af hærværk. En ukendt gerningsmand kastede en sten mod bilens forrude, som ganske vist ikke blev knust, men som nu skal repareres.

Kværndrup hårdt ramt i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce