Kunsthal indviet med manér


Kunsthal indviet med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AVERNAKØ: Cirka 300 - eller tre gange så mange, som der normalt bor på Avenakø - deltog i går ved ferniseringen af det nye kunstinitiativ på øen, som i første omgang barsler med sommerudstillingen "Ø-inspiration" i Avenakøs nye kunsthal.

Faaborg kommunes kulturchef Lone Thaarup foretog den officielle indvielse.

Kunsthallen har til huse i en af Avenakø Præstegårds længer, der er blevet sat i stand til formålet. Primus motor i projektet - både økonomisk og arbejdsmæssigt - har været det tyske ægtepar Hans og Lisa Müller, som er bosat på øen.

Sammenhold

Kirsten Konrad fra Beboerforeningen lagde i sin tale vægt på, at projektet er et udtryk for stort sammenhold og hårdt arbejde.

- Det er af stor betydning for et lille samfund som vores, at der sker den slags ting. Det viser, at der er øboere, der tør tage initiativer, og det er med stor glæde og stolthed, at vi står her i dag, sagde Kirsten Konrad.

Og så kunne hun på Beboerforeningens vegne overrække Avenakøs nye kunstforening en check på 1000 kroner til drift af udstillingen.

Ideen med Ø-inspirationer er blandt andet at vise, at der i forhold til Avernakøs begrænsede størrelse er et stort antal mennesker, der arbejder med kunstneriske aktiviteter.

Nogle er professionelle, men hidtil er det for de flestes vedkommende sket i forholdsvis stilhed.

Denne første udstilling er med en enkelt undtagelse udelukkende forbeholdt de lokale kræfter.

Men fremtidsvisionen er, at der også skal præsenteres kunstnere udefra, ja måske endog kunst på internationalt plan.

Udstillingen er åben dagligt fra 11 til 14 og 17 til 20 frem til den 14. august.

Udstillerne er Niels Dahm (maleri), Peter Rafn Dahm (fotografi), Marianne Elsborg (maleri), Anne Kristine Klingenbjerg (maleri), Annette Murmann (maleri), Lisa Müller-Bryanlund (maleri), Aase Pedersen, Lyø (maleri), Benny Blicher Schiødt (skulptur og maleri) samt Ebbe Bork-Pedersen (tekst og fotografi).

Kunsthal indviet med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce