Ny oplevelse: Kunsthåndværkere fylder gågaden i Faaborg

Silvermoon Jazzband vil spille foran Sommergalleriet, når der er kunsthåndværkermarked 5. juli i forbindelse med "M/S Deutschlands" anløb i Faaborg. Bandet består af Finn Heilbo, kornet, Anders Hofset, bas, Carl Nørregaard, klarinet, Ib Tagel, banjo, Bob Egman, trombone, og Olav B. Hansen, trommer. PR-foto

Ny oplevelse: Kunsthåndværkere fylder gågaden i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt kunsthåndværkermarked vil sprede sig ud i Faaborgs gågade fire-fem gange hen over de kommende sommeruger.

Faaborg: Lisbeth Kaare fra Sommergalleriet og Linda Enevoldsen fra Tøj & Kunst står bag et nyt initiativ i Faaborg denne sommer.

De arrangerer et kunsthåndværkermarked, som fire-fem dage hen over sommeren vil fylde især den østlige del af Østergade for på den måde at skabe liv i "the happy end of the street", som de kalder det.

- Det har været meget let at få udsolgt. 18 kunsthåndværkere har tilmeldt sig, og flere kan vi næsten ikke være, for meningen er, at de skal stå ud for tomme butikker, så de ikke står i vejen for butikkernes udstillingsvinduer, fortæller Lisbeth Kaare.

- Det bliver meget varieret. Der er billedkunst, tasker, keramik, raku, porcelæn, glas, pileflet og meget andet, fortsætter Lisbeth Kaare.

Kunsthåndværkermarkedet ligger på dage, hvor der i forvejen er aktiviteter i byen. Første gang bliver torsdag 5. juli klokken 9-17, hvor der bliver stor fest i byen i anledning af krydstogtskibet "M/S Deutschlands" anløb i Faaborg. Her kommer Silvermoon Jazzband og spiller musik foran Sommergalleriet klokken 12-15.

Lørdag 14. juli og lørdag 4. august er der kunsthåndværkermarked klokken 10-14, hvor der også er musik på Torvet.

Og så vil kunsthåndværkermarkedet koble sig på Open by night torsdag 19. juli klokken 14-19.

- Vi vil forsøge også at lave kunsthåndværkermarked tirsdag 17. juli, når krydstogtskibet igen kommer til Faaborg, fortæller Lisbeth Kaare.

Der har tidligere været arrangeret jazzmusik omkring Sommergalleriet, men det er nyt, at der nu kommer et helt kunsthåndværkermarked.

Gadens forretninger kan deltage med med ekstra gadesalg eller andre aktiviteter, og for dem koster det ikke noget at være med. Kunsthåndværkere "udefra" betaler 100 kroner hver, og de penge går til blandt andet plakater og flyers.

Ny oplevelse: Kunsthåndværkere fylder gågaden i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce