Kun tre bød på licitation


Kun tre bød på licitation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BUD: 1,6 millioner for at lægge nye fliser på Torvegade og Mellemgade
FAABORG:Konkurrencen var ikke stor, da det i går skulle afgøres, hvem der får lov til at udføre første etape i den store renovering af Faaborgs midtby.

Kun tre entreprenører var samlet omkring bordet, da kommunens tekniske chef, Preben Terp, åbnede konvolutterne med buddene.

Det viste sig ydermere, at de tre bydere var rørende enige om, hvad det skal koste at forsyne Torvegade og den smalle del af Mellemgade med en ny belægning. Kun godt og vel 70.000 kroner skilte de tre bud, der alle lå omkring 1,6 millioner kroner.

- Vi havde egentlig ventet, at der ville komme flere tilbud. Det er også ret usædvanligt, at buddene ligger så tæt, konstaterer Preben Terp.

Maskinstation billigst

KonsulentfirmaetRambøll, som hjælper Faaborg Kommune med at afgøre udbudsrunden, havde regnet med fem bydere.Men to af dem, Entreprenørfirmaet Egelund og Hedeselskabet Skov og Landskab, var fraværende.

Blandt de resterende firmaer, Hansson &Knudsen, Nr. Nebel Entreprenørforretning (det firma, der overtog arbejdet på havnetorvet) og Ollerup Maskinstation, var det sidstnævnte, der bød den laveste pris, nemlig 1.604.949 kroner eksklusive moms. Men om det så også bliver Ollerup Maskinstation, der får lov til at udføre arbejdet, må tiden vise.

- Vi skal først finde ud af, om tilbuddet lever op til betingelserne. Desuden har firmaet nogle forbehold, som vi skal have diskuteret med dem. Men hvis alt falder på plads, bliver det det laveste bud, der vinder, konstaterer Preben Terp.

Licitationen skal siden godkendes af politikerne i Teknik- og Miljøudvalget, der holder møde på mandag - den 9. august.

Flere udgifter

Renoveringen af Faaborgs midtby finansieres delvist af EU's Mål 2-midler og penge fra Indenrigsministeriet. Faaborg Kommune har selv afsat omkring fem millioner kroner til projektet.

Foruden de 1,6 millioner kroner til entreprenøren rummer første etape også udgifter til blandt andet gadelygter og selve belægningen, der består af flere tons granit, importeret fra Indien. Belægningsarbejdet skal udføres efteråret, når Faaborg Forsynings-Virksomheder er færdige med at lægge nye varmerør i gaderne.

Kun tre bød på licitation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce