Det midt- og sydfynske område har store traditioner for marked, især er Egeskov Marked et fyrtårn og et af Danmarks største, ligesom det stadig er meget populært og trendy med loppekøb og salg i hele landet. På den baggrund har Forum Faaborg og R4 ApS, igen i år kastet sig over at arrangere et marked for kræmmere, private og virksomheder. Det sker søndag den 13. marts i Forum Faaborg.

- Vi forsøger hele tiden at skabe liv i Forum Faaborg og arbejde hen imod en dynamisk facilitet med en bred aktivitetspalette. Så dette arrangement går rigtig godt i tråd med vores vision om at blive et samlingspunkt for alle, siger centerleder Erik Andersen, Forum Faaborg.

Det er anden gang, markedet arrangeres, og det blev taget så godt imod sidste år.

- Både private, kræmmere, virksomheder og besøgende har opfordret os til at gentage succesen. Derfor vil man igen i år kunne opleve en meget bred vifte af både private lopper, sko, legetøj, bøger, sydfynsk bryggeri, rygeost, tøj og kunsthåndværk i Forum Faaborg. Markedet er næsten fuldt booket og rummer minimum 35 mangfoldige stande, og vi forventer et besøgstal på mellem 500 og 1000, fortæller Mads Holdgaard fra R4 ApS, som er den anden del af arrangørgruppen.

Markedet er åbent klokken 10-16, entréen er på 20 kroner, dog er det gratis for børn under 12 år. Forum Faaborgs café har åbent hele dagen og byder selvfølgelig på markedskaffe og let forplejning.

Der er stadig få ledige stande tilbage. De koster 275 kroner og kan bestilles hos Mads Holdgaard på telefon 50 70 03 32.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.