Korrupt sagfører på scenen i Nr. Søby

Nr. Søby Dilettanterne bliver instrueret af Henrik Nielsen på en sådan måde, at de får det optimale ud af deres talenter. Privatfoto

Korrupt sagfører på scenen i Nr. Søby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nr. Søby Dilettanterne er ved at lægge sidste hånd på en forestilling, hvor alvor og latter blandes sammen til en heftig cocktail.

Nr. Søby: Rasmine Går Igen, hedder stykket, som har premiere 24. februar i Nr. Søby forsamlingshus.

Den lokale dilettantforening har fundet en farce skrevet af Torben Nielsen frem fra gemmerne, og ifølge instruktøren, Henrik Nielsen, er han en velvalgt skribent.

- Torben Nielsen er en hæderkronet forfatter, der blandt andet har skrevet mange stykker til dilettantteatrene. Han skriver nogle rigtig gode replikker, som er velegnet for amatørskuespillere at fyre af, siger han og forklarer stykkets opbygning.

- Det er et plot med en uærlig sagfører, der prøver at lave alle mulige numre, men hans kone, der har benene på jorden, griber ind og tager magten og får alle tingene rettet ud igen, lyder det fra instruktøren.

Kærligheden ved dilettant er ikke de store skuespillerpræstationer men det, at hver aktør kommer med sine evner og gerne vil fortolke en given rolle
Henrik Nielsen

Lokale skuespillere

Skuespillerne, som alle er fra lokalområdet, vil i stykket fremtræde som nogle festlige typer i form af en pinup-politiker, Susanne Kvikfelt (Jeanette Rasmusen), en rødstrømpe, Sidse Vass (Dorte Pedersen), sagførerens slappe søn, Louis (Peder Larsen), en moderne digter, Palle Slattenholm (Poul Erik Jensen), Sekretæren, Frk. Justesen (Inge Frandsen), grosserer Lyngballe (Lars Christensen) og Journalist Bloch (Helle Pind).

Henrik Nielsen, som gennem 40 år har arbejdet med teater, og som har været instruktør hos Nr. Søby Dilettanterne de seneste fire år, er meget tilfreds med sit hold.

- Det går rigtig fint, og det er jo altid sjovt, når folk fra lokalsamfundet melder sig til og deltager aktivt, siger han og åbner op for et lille kig ind til dilettantteaterverdenen.

- Kærligheden ved dilettant er ikke de store skuespillerpræstationer men det, at hver aktør kommer med sine evner og gerne vil fortolke en given rolle. Det er så min opgave at guide dem, mens de stadigvæk bevarer deres egen personlighed. Man kan jo ikke lave om op folk, men så skal man bruge de evner, de har, og det er utrolig sjovt at arbejde med, siger Henrik Nielsen.

Der er forestillinger lørdag 24. februar kl. 18.30 og søndag 25. februar kl. 14.

Tilmelding til Gerda Larsen på telefon 24988630 senest 18. februar.

Korrupt sagfører på scenen i Nr. Søby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce