Kragegården i Havndrup er en af de lokale producenter, man kan kan købe varer fra på Madsamling.dk.

Havndrup: En af de lokale producenter, man kan købe varer fra på det nystartede fødevaremarked Madsamling.dk, er Kragegården i Havndrup syd for Ferritslev. Gården producerer økologisk korn, der males til mel og og valses til gryn.

- Jeg havde hørt lidt om det, og blev opfordret til at tilslutte mig, så nu prøver vi det af, siger Kristian Andersen, der sammen med hustruen Karin står bag Kragegården.

Derfor vil man også kunne møde Kristian Andersen hver torsdag, når der er vareudlevering hos madsamlingsvært og landmand Henrik Kildegaard fra Fuglegaarden syd for Ringe.

Kristian Andersen håber at udvide kundekredsen, for selvom Kragegården allerede har en pæn skare af faste kunder, er der altid plads til flere, lyder det fra kornbonden.

- Man må jo ikke gå i stå. Jeg tror, at selvom det ikke er ret langt væk, så er der garanteret nogle kunder, jeg normalt ikke træffer, siger han.

Kragegården har selv en internetbutik, hvor den sælger mange af sine varer, og derudover tæller kunderne restauranter, bagerier og specialbutikker.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Lokale fødevarer skal købes på nettet og hentes i Ringe

Lokale fødevarer skal købes på nettet og hentes i Ringe