Korkoncert fyldte laden


Korkoncert fyldte laden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13 fynske kor hyldede Sangens År i den store lade på Bramstrup Gods

NR. LYNDELSE: Pessimismen forsvandt som dug for den lune efterårssol, da Bramstrup Gods i går åbnede dørene.

Anledningen var en storstilet korkoncert, der med hjælp fra 301 sangere fra 13 fynske kor ville hylde det nationale initiativ Sangens År.

Kulturkonsulent i kommunen og medarrangør Jesper Hedegaard frygtede ellers, på grund af et skuffende forsalg, at kun få ville bakke op om koncerten. Men da billetlugen åbnede, vrimlede det ind med forventningsfulde publikummer.

Sangen nåede udenfor

Herefter fulgte en imponerende række af 12 korsange akkompagneret af John Høybye og hans medbragte band. Alle kunne de høres hele vejen ud til de to hjemmeværnsfolk, der stod klar til at hjælpe bilisterne på parkeringspladsen.

Publikum kunne nyde sange som "Vår i tusind år" og "Vidunderlige lille land", hvor både herre- og kvindestemmer bølgede ind og ud af hinanden.

- Jeg er meget glad. Vi har brugt 214.000 kroner på koncerten, og med alle dem, der har vist interesse for koncerten, kommer budgettet til at balancere, fortalte Jesper Hedegaard.

Koncerten, der var støttet af Faaborg-Midtfyn Kommune, Kulturregion Fyn og Region Syddanmark, havde blandt andet til formål at udbrede interessen for korsang.

Alle kor havde medbragt brochurer, så publikum kunne læse og eventuelt melde sig som nye korsangere.

Blandt de midtfynske kor deltog Pigekoret i Ringe, Ryslinge Sangkor, Nr. Lyndelse Koret og Pro Cantu Koret.

Korkoncert fyldte laden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce