Nr. broby: De seneste 10 år er det kun gået fremad for det Renault-ejede bilmærke Dacia. Et mærke som kom til Danmark for to år siden.

Dengang var der ikke mange, der kendte mærket herhjemme, men sidste år gik Dacia mere end 15 procent frem i Danmark og solgte tæt ved 3700 biler.

En af årsagerne til Dacias succes skal findes i Nr Brody - nærmere bestemt hos Mehlsen Automobiler.

Ved det netop overståede kick-off for Renault og Dacia blev Mehlsen Automobiler da også behørigt hædret. De blev kåret som årets Dacia-forhandler, for deres indsats ligger et godt stykke over, hvad en normal Dacia-forhandler kan bryste sig af.

Som Dacia-ansvarlig i Danmark Thomas Kohl sagde som begrundelse for titlen:

- Mehlsen er ikke til at komme udenom, når det handler om Dacia. Mens markedsandelen for Dacia i Danmark gennemsnitligt ligger på 1,4 procent, ligger den hos Mehlen på imponerende 4,3 procent. Samtidig er deres kunder også langt mere tilfredse end gennemnittet. Så der var slet ingen tvivl. Mehlsen Automobiler er Danmarks bedste Dacia forhandler, sagde Thomas Kohl ved overrækkelsen.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.