VAFF byder på unik musikalsk oplevelse med skotske Calum Stewart Trio

Faaborg: Der venter publikum en ret enestående musikalsk oplevelse den 6. april, for foreningen VAFF har haft held til at låne kantinen på det nu nedlagte slagteri på havnen i Faaborg til en koncert med skotske Calum Stewart Trio.

- Det er lykkedes os at få et samarbejde med Danish Crown, hvor både pedel, tillidsfolk og ikke mindst direktion er med på at afprøve kantinen som koncertarena. I hjertet af det gamle, desværre lukkede, slagteri vil den smukke keltiske musik således kunne forene nostalgien fra de gamle vægge med håbet i os alle, konstaterer Jan Valbak fra VAFF.

Folkemusik venter

Calum Stewart Trio spiller skotsk, irsk og bretonsk folkemusik og udfordrer hele tiden traditionen og hinanden, tilfører nye elementer og krydser musikalske grænser.

De blander gamle melodier med nyskrevne kompositioner i et eminent, inspirerende og nærmest magisk sammenspil.

I 2014 var Calum Stewart og Heikki Bourgault med knap 20 koncerter på deres anden danmarksturne og tog publikum med storm. I 2015 blev de udvidet til en trio med en af Bretagnes bedste kontrabassister, Yann Le Bozec.

Trioen er netop gået i gang med forberedelse af deres første cd-udgivelse, som forventes at udkomme januar 2017.

Koncerten er klokken 20, men allerede fra klokken 18 kan man nyde en to-retters menu fra Line Klivagers Røgeri Café, der byder på varmrøget laks og wienerschnitzel.

150 kroner for koncert

Under middagen spiller Paul Eastham, kendt fra den keltiske rockgruppe Coast, som tidligere har gæstet Faaborg.

Billetter kan købes på Turistbureauet i Faaborg.

Prisen er 150 kroner for koncerten. Vil man spise med, kan man lægge 135 kroner til.

VAFF kunne senest, for få uger siden, melde udsolgt til en koncert med Duncan Chisholm Trio i Byskolens musiksal, og går altså nye musikalske veje igen.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.