Koncert i kirken

Hun underviser i Ollerup. Han underviser i Kerteminde. Sammen giver Britta og Henrik Kold koncert i Vester Aaby. PR-foto

Koncert i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vester Aaby: Det er et par med danske og svenske rødder, som tirsdag 23. oktober klokken 19 gæster Vester Aaby Kirke for at give koncert.

Derfor har koncerten også fået titlen Nordiske Toner, og den vil give et indblik i den musikskat, der findes i de nordiske lande.

- Repertoiret vil spænde vidt fra svenske viser til dansk og svensk folkemusik alt blandet med klassiske toner. Det hele vil demonstrere de enkelte landes ypperlige og helt unikke komponister.

Det fortæller sognepræst Torkild Jensen i en pressemeddelelse.

Britta Kold, der medvirker med sang, violin og klaver, er uddannet på Det fynske Musikkonservatorium med violin på klassisk linje.

Hun stammer fra den nordsvenske by Skellefteå og underviser på musikefterskolen i Ollerup.Henrik Kold er også uddannet på Det fynske Musikkonservatorium med violin som klassisk linje.

Han er opvokset i en spillemands-familie på Langeland og har spillet koncerter, siden han var 10 år. Han underviser på musikskolen i Kerteminde./EXP

Koncert i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce