Koncert: Kom og hør de kendte klassiske værker

Lise Bech Bendix kan opleves ved koncerten i Ringe Kirke søndag aften.

Koncert: Kom og hør de kendte klassiske værker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag 21. januar klokken 19.30 inviteres til en vinterlig koncert i Ringe Kirke med masser af de kendte klassiske værker. Programmet indeholder vintersange, en afdeling med bl.a. Schuberts "Ave Maria", "Panis Angelicus", satser fra Händels "Messias" og endelig arier og duetter fra Mozarts "Tryllefløjten" og "Don Giovanni".

Det er to af Fyns førende sangere, der er solister ved koncerten, og begge er tilknyttet Den fynske Sangskole og dermed også sangpædagoger både i Den kulturelle Rygsæk og for sangerne i Ringe Kirkes junior- og pigekor samt Midtfyns Drengekor.

Bo Hedegaard Horsevad er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium 2010 hos Annette Bo Nielsen og bachelor i musikvidenskab og dramaturgi. Han har sunget med i flere operaer, sommer- og festspil, lavet gadeopera, solist i oratorier m.m.

Lise Bech Bendix har taget solisteksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2014 med undervisning af bl.a. Bodil Øland. Hun er 1. sopran i DR Koncertkoret, som laver koncerter, cd-indspilninger og tv-produktioner. Lise Bech Bendix har sunget et stort repertoire af opera, lieder, oratorier, sommerspil med mere.

Sangerne vil præsentere et program hver for sig og en del duetter. Indimellem vil der være mindre orgelstykker spillet af kirkens organist, Kirsten Wind Retoft, samt et par fællessalmer, så publikum også kan få rørt stemmerne. Koncerten varer en times tid, og der er gratis adgang.

Koncert: Kom og hør de kendte klassiske værker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce