Ringe: I påsken kunne interesserede for først gang stikke hovedet ind i babybutikken BabyLagersalg.dk på Bygmestervej, som forhandler alt til de helt små størrelser.

Men næsten inden forretningen er kommet i gang, så må den efter alt at dømme lukke igen. Ifølge fagchef i Faaborg-Midtfyn Kommune Christian Tønnesen er forretningen nemlig ulovlig.

- Det er tale om en type butik, som ikke må være der. Forretninger med udvalgsvarer er afgrænset til at ligge i bymidten, fortæller Christian Tønnesen.

Jamen, det vil være en katastrofe, hvis det bliver tilfældet. Jeg har lige ansat tre, da jeg jo selv bor i Randers.

- Det er simpelthen lovgivningen, og derfor er der ingen anden udvej, end den må lukke, fortsætter fagchefen.

Indehaver: Katastrofe

Det er ejendomsinvestor Hans Jørgensen, der ejer bygningen, hvor også Punkt1 og jobcentret holder til. Han har lejet lokalerne ud til indehaveren af babybutikken, Flemming Nielsen.
 
I går havde indehaveren ikke hørt noget fra hverken kommunen eller Hans Jørgensen om problemerne og fik overbragt nyheden af Fyens Stiftstidende.


- Jamen, det vil være en katastrofe, hvis det bliver tilfældet. Jeg har lige ansat tre, da jeg jo selv bor i Randers, lyder det fra Flemming Nielsen, som ikke kan se forretningen placeret et andet sted i byen.


- Jeg valgte at åbne netop her på grund af beliggenheden lige ud til motorvejen. For ellers havde jeg åbnet i Odense, fortæller indehaveren.

Hans Jørgensen har nu bedt sin advokat undersøge, om der er givet tilladelse til, at der må være en forretning med udvalgsvarer på stedet.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Ulovlige butikker meldt til politiet

Ulovlige butikker meldt til politiet

Formand: Reglerne skal overholdes

Formand: Reglerne skal overholdes

Ejer afviser drift af ulovlige butikker

Ejer afviser drift af ulovlige butikker