Kommunen lukker ulovlig butik

Flemming Nielsen må formentlig lukke sin forretning igen efter mindre end en måned. Den er nemlig ulovlig.
Foto: Ulla Nielsen

Kommunen lukker ulovlig butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringe: I påsken kunne interesserede for først gang stikke hovedet ind i babybutikken BabyLagersalg.dk på Bygmestervej, som forhandler alt til de helt små størrelser.

Men næsten inden forretningen er kommet i gang, så må den efter alt at dømme lukke igen. Ifølge fagchef i Faaborg-Midtfyn Kommune Christian Tønnesen er forretningen nemlig ulovlig.

- Det er tale om en type butik, som ikke må være der. Forretninger med udvalgsvarer er afgrænset til at ligge i bymidten, fortæller Christian Tønnesen.

- Det er simpelthen lovgivningen, og derfor er der ingen anden udvej, end den må lukke, fortsætter fagchefen.

Indehaver: Katastrofe

Det er ejendomsinvestor Hans Jørgensen, der ejer bygningen, hvor også Punkt1 og jobcentret holder til. Han har lejet lokalerne ud til indehaveren af babybutikken, Flemming Nielsen.
 
I går havde indehaveren ikke hørt noget fra hverken kommunen eller Hans Jørgensen om problemerne og fik overbragt nyheden af Fyens Stiftstidende.


- Jamen, det vil være en katastrofe, hvis det bliver tilfældet. Jeg har lige ansat tre, da jeg jo selv bor i Randers, lyder det fra Flemming Nielsen, som ikke kan se forretningen placeret et andet sted i byen.


- Jeg valgte at åbne netop her på grund af beliggenheden lige ud til motorvejen. For ellers havde jeg åbnet i Odense, fortæller indehaveren.

Hans Jørgensen har nu bedt sin advokat undersøge, om der er givet tilladelse til, at der må være en forretning med udvalgsvarer på stedet.
Fakta
Jamen, det vil være en katastrofe, hvis det bliver tilfældet. Jeg har lige ansat tre, da jeg jo selv bor i Randers.

Kommunen lukker ulovlig butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce