Kommunen hæver støtten til Faaborg HK Elite


Kommunen hæver støtten til Faaborg HK Elite

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: 100.000 kroner. Så mange penge har Faaborg-Midtfyn Kommune støttet den professionelle del af Faaborg HK med i den nyligt afsluttede sæson i bestræbelserne på at rykke op i håndboldens fornemste liga.

I går besluttede politikerne i kommunens økonomiudvalg så, at støtten næste år skal have et nøk i vejret - til 125.000 kroner i tilskud til håndboldprofferne i den ambitiøse klub.

Ifølge kommunens plan- og kulturchef Christian Tønnesen har håndboldselskabet præsenteret kommunen for en type sponsorordning, hvor det ikke bare er logoer på tøjet og bandereklamer, der gives til gengæld for sponsoratet.

Eliteafdelingen er nemlig parat til at øse af sine sportslige erfaringer til lokale klubber og skoler. Desuden ligger der et forslag om at danne et erhvervsklubnetværk i forbindelse med klubben, ligesom klubben vil arbejde med talentudvikling.

Presset økonomi

Ifølge borgmester Bo Andersen var politikerne i Økonomiudvalget positivt indstillet på at støtte klubbens bestræbelser - og på at få del i de serviceydelser, som Faaborg HK Elite giver til gengæld.

- Jeg kunne også sagtens unde klubben mere i støtte, men vi skal vurdere meget på den økonomiske helhed i øjeblikket, siger borgmesteren med henvisning til den stærkt pressede økonomiske situationen, kommunen er i.

Ifølge plan- og kulturchef Christian Tønnesen er der i øvrigt vide rammer, når det gælder kommunal sponsering i sportsverdenen - også selv om sponsoratet gives til en kommerciel virksomhed som Faaborg HK Elite.

Kommunen hæver støtten til Faaborg HK Elite

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce