Kom til åbent hus i banebrydende bæredygtige boliger

Så færdige er ingen af boligerne på Lensmarken, men boligselskabet Civica lover, at besøgende kan få et godt indtryk af lejlighederne, når der holdes åbent hus i weekenden 10.-11. marts.

Kom til åbent hus i banebrydende bæredygtige boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden slås dørene op til 40 næsten færdigbyggede boliger i Årslev - de første almene boliger på Fyn, der er bygget efter en særlig standard for bæredygtighed.

Årslev: Boligselskabet Civica opfører for tiden 40 nye boliger, og i weekenden 10. og 11. marts i tidsrummet kl. 13-16 begge dage holdes åbent hus for alle interesserede.

Byggeriet i Årslev er det første DGNB-certificerede almene boligbyggeri på Fyn. Certificeringen betyder, at der i byggeriet er indtænkt "bæredygtighed" i alle faser. Eksempelvis opføres boligerne i bæredygtige materialer. De får et godt og sundt indeklima samt lavt energiforbrug. Omkostningerne til vedligeholdelse begrænses mest muligt osv., påpeger Civica i en pressemeddelelse.

Boligerne er fordelt på tre boligtyper, og huslejen - eksklusive forbrug - er allerede lagt fast: To rum på samlet 70 kvadratmeter bliver 5238 kroner, tre rum med 101 kvadratmeter at boltre sig på koster 7139 kroner og fire rum eller 110 kvadratmeter er til 7673 kroner om måneden.

Bebyggelsen ligger smukt ud til marker og et flot åbent landskab. Beboerne får et godt udgangspunkt for at pendle til for eksempel Odense eller Svendborg, anfører selskabet. Det bindes sammen af fine rekreative udearealer og masser af plads til at dyrke fællesskabet, tilføjer Civica.

Indflytning kan ske fra 1. juli. Boligerne står derfor ikke i indflytningsklar stand ved det åbne hus, men man kan naturligvis danne sig et indtryk.

De nye boliger ligger på en sidevej til Lensvej i udkanten af Årslev. Vejen er blevet navngivet Lensmarken, men den kan endnu ikke findes på kort eller GPS. Derfor skal folk køre efter Lensvej for at finde frem til byggeriet. /EXP

Kom til åbent hus i banebrydende bæredygtige boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce