Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Kom og smag


Kom og smag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man skal selv medbringe tallerken, bestik og glas, hvis man vil smage nogle af de 10-12 retter, kogerske Aase Højgaard, Gudbjerg, disker op med på Pontoppidanskolen tirsdag 18. januar. 63-årige Aase Højgaard har været kogerske i snart 20 år med base på slægtsgården i Gudbjerg. Denne aften laver hun retter med årstidens råvarer. For at vide, hvor meget hun skal kokkerere, er det nødvendigt at tilmelde sig arrangementet på forhånd. Det skal ske senest i dag til Familie og Samfund i Broby, Haarby og Glamsbjerg-kredsen.

Aase Højgaard har besluttet at donere honoraret til Røde Kors' nødhjælpsarbejde på Sri Lanka. Hun og hendes mand, Niels, arbejdede nemlig der i 1972,

Kom og smag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.