Lørdag den 27. februar breder Faaborg-Midtfyn Musikskole sig over ikke færre end to adresser, når der afholdes åbent hus-arrangement.

Om formiddagen på Broskolen i Årslev, hvor der fra klokken 9.45 er mulighed for at "gå amok" i diverse instrumenter, som musikskolen beskriver det i en pressemeddelse.

Man kan også få en snak med musikskolelærerne, og klokken 11.15 til 12.00 er der show med trommeslageren Kalle Mathiesen, der er kendt fra blandt andet børnekanalen Ramasjang.

Man kan ifølge musikskolen aldrig vide sig helt sikker på, hvad han finder på, men sjovt og underholdende lader det til at blive. Han kan en hel masse med musik og børn, så det bliver i hvert fald ikke kedeligt. Kalle Mathiesen er uddannet i at spille trommer fra Rytmisk Musikkonservatorium.

Fra klokken 13.45 rykker åbent hus-arrangementet til Byskolen i Faaborg, hvor der er saxofon- og violinmusik i lange baner og endnu en gang mulighed for at afprøve instrumenter. Og klokken 15.15 til 16 går Kalle Mathiesen på scenen nok en gang. (dako)

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.