Hvis du er en af de mange, som har lyst til at prøve kræfter med havørredfiskeriet på Sydfyn, men lige mangler waders, fiskegrej og fisketeknikken, så tilbyder Trente Mølle nu en fisketur med møllens naturvejleder, Ulrik Boll Harring.

Den foregår den 21. marts klokken 10 til 16 med mødested ved Bittenhus, Sanatorievej 14B, Faaborg.

Her vil der være sørget for en Øhavstrailer med fiskegrej og en god portion erfaring med havørreder, så deltagerne får en god start på den spændende friluftsgren. Der er ingen garanti for fangst, men derimod for fif og tricks samt indsigt i havørredens biologi.

Deltagere mellem 18 og 65 år skal have indløst det nationale fisketegn. Det kan gøres på www.fisketegn.dk.

Tag det varme tøj på og overvej, om ikke hue, handsker og de lange underbukser skal med i rygsækken. En thermo med the/kaffe og en god madpakke kan også være en god ide, lyder opfordringen fra Ulrik Boll Harring.

Det koster 50 kroner at deltage, og man skal tilmelde sig kurset på mailadressen ulrik@trente.dk seneste den 10. marts. (catc)

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.