Er du træt af spaghetti med ketchup og kedelige spejlæg? Er du på vej til at flyve fra reden eller skal du bare have lært at lave din egen aftensmad? Nu har du chancen for at få inspiration til god madlavning, når tv-kok og køkkenchef Gorm Wisweh, kendt fra Go' TV2, besøger Ringe Bibliotek mandag den 7. marts kl. 19.

- Gorm vil fortælle om sin egen passion for mad, og om hvordan han selv som teenager fik selvtillid gennem madlavning. Han har også lovet at komme med et eksempel på en god og nem scoreret, fortæller Mia Ben-Ami fra Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Hvilke basisvarer er gode at have i sit køleskab, hvad er "do's and don'ts", og hvordan kan forældre støtte unge i forhold til madlavning? Det er spørgsmål, man kan få svar på denne aften, som er for unge og voksne. "Vi kommer også omkring, hvordan madlavning kan blive en sjov og hyggelig social aktivitet, og der vil være lidt for sanserne i form af smagsprøver, siger Mia Ben-Ami og tilføjer: - Vi slutter af med en rundvisning i Ungdomskulturhuset for dem, der har lyst. Billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside www.fmbib.dk

Visit Faaborg og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne har i forbindelse med arrangementet planlagt en tur for Gorm med naturvejlederne fra Trente Mølle, hvor Gorm skal smage på råvarer fra den Faaborg-Midtfynske natur.

Du kan følge turen på Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes facebookside på dagen som optakt til arrangementet.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.