Kør-selv-affald et hit

Gert Dyrn, Ringe, tog det med godt humør, at han selv måtte aflevere sit affald. Han kan godt se, at hans vej ikke er farbar for skraldevognen.
Foto: Andreas Bang Kirkegaard

Kør-selv-affald et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange valgte selv at køre ud med uafhentet husholdningsskrald. Nogle dog med stor utilfredshed

Faaborg-Midtfyn: Lederen var med for at tage i mod de værste skældud, da borgerne i Faaborg-Midtfyn i går havde mulighed for at aflevere husholdningsaffald, som ikke er blevet hentet på grund af snevejret, på kommunens genbrugsstationer.

- Jeg er her for at vise vores ansigt og forklare. Hvis nogen er utilfredse, skal det ikke gå ud over folkene der, sagde afdelingsleder hans Christian Aagaard og pegede på skraldefolkene Tim og Mette fra HCS, som stod og tog imod affaldssække og skraldespande på Midtfyn.

Han bad om, at avisen ikke bringer deres efternavne.

- Der har været eksempler på, at folk ringer op til ansatte privat for at klage. En medarbejders søn blev for eksempel ringet op, fordi hans telefon står i hendes navn, forklarede han.

- Jeg læser i avisen, at I får en masse skældud, kommenterede Per Hindkær, da han afleverede sin skraldespand i Ringe, og beroligede med, at han ikke selv havde tænkt planer om at brokke sig.

- Men det holder folk i gang, at de får lov at skælde ud, tilføjede han, inden han selv fik en lille røffel.

- Hov, hvad er det? De blade må ikke være deri, lød det fra både Tim og Mette med forstilt forargelse, da der dryssede haveaffald ud af skraldespanden.

Færre røfler end første gang

Det er fjerde gang, FFV Renovation åbner mulighed for selv at aflevere sit affald. Det er tyndet ud i mængderne og også i røflerne.

- Den første gang var det meget længe siden, folk havde fået fjernet affald, så der var en del, som havde nogle frustrationer, de skulle af med. Det er også forståeligt, og det skal de have lov til, sagde Hans Christian Aagaard.

I går var der ingen, der skældte ud. Tværtimod var der flere, der gav udtryk for, at de var glade for muligheden for at komme af med affaldet.

Men direkte adspurgt af avisens udsendte, gjorde Carsten Bendtsen, Ringe, det helt klart, at han er utilfreds med ikke at få hentet sit affald.

- Det er lidt sindssygt det her. Vi betaler for det, og så skal vi alligevel selv køre det ud. Folk har fri i weekenden, og da skal de have lov at sove længe. Og de ældre mennesker, der ikke selv har mulighed for at køre, får jo heller ikke hentet.

Han var træt af besværet med at binde skraldespanden til. Desuden tror han, at skraldefolkene bruger sneen som en dårlig undskyldning for ikke at hente affaldet.

Andre havde til gengæld fuld forståelse. Blandt andre Ole Verning, Sandager, selv om han er godt træt af affald i plastiksække, som er blevet revet op af rotter og ræve.

- De er lidt uskyldige i det her, for det er noget svært at komme til hos os. Men vi kunne da godt ønske noget mere snerydning.

Kør-selv-affald et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce