Kluntet på havnen


Kluntet på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GENNEMLÆNGERE tid har vi fra Toldboden kunnet observere, hvordan den del af det nye havnetorv, der ligger ved det hvide pakhus, er blevet brugt som ekstra parkeringsplads - uden at der er blevet grebet ind.

I torsdags skete der så imidlertid noget. Fra Servicecenter Teknik- og Miljø bad man således det lokale politi "om at håndhæve parkeringsforbuddet på torvet" - og der blev med rund hånd uddelt parkeringsbøder til 510 kroner stykket.

MED DE mange "chancer" på hverdage virker det imidlertid direkte kluntet, at Faaborg Kommune vælger at spille streng på en af de største sommerfestdage, Faaborg overhovedet kan byde på, nemlig dagen for de gamle træskibes ankomst til Faaborg.

Det er dagen, hvor hele byen i forvejen er på den anden ende, og hvor det nærmest er umuligt at opdrive en parkeringsplads... En lidt løssluppen festdag, hvor der burde være plads til at være large - også fra kommunens side.

I DET HELE taget burde myndighederne hjælpe bilisterne langt mere på vej omkring parkeringsforholdene på havnetorvet.

Parkering forbudt-skiltningen ved indgangen til det nye torv er sandsynligvis den fuldt lovlige, men lad os bare være ærlige: Flertallet lægger overhovedet ikke mærke til den diskrete skiltning - og hjælpes heller ikke på vej af yderligere skiltning inde på selve torvet.

Eller hvad med en mere effektiv hjælp til bilisterne: Pæne hængende kæder mellem de nye steler, som vil forhindre enhver adgang til området - eller blomsterkummer?

Prøv at tænk på, hvordan du selv reagere som bilturist i en fremmed by. Du har travlt nok med at finde ud af, hvordan færdslen nu foregår i den pågældende by - og parkeringsmæssigt, ja, der er du bare på jagt efter steder, hvor andre biler er begyndt at parkere!

KLOKKEN ER lige nu 12.30, fredag, og jeg sidder og kigger direkte ned på torvet, hvor bilerne atter er begyndt at parkere... Vil kommunen have politiet på arbejde igen?

Med den seneste tids ubehagelige voldshændelser i byen skulle man ærlig talt mene, at politiet havde mere nyttige ting at tage sig til.

Karsten L. Sørensen er områderedaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg

Kluntet på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce