Klumme: Masser af liv og fremtid på Midtfyn

Annette Poulsen, coordinate@live.dk

Klumme: Masser af liv og fremtid på Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På en kold dag i februar kan en stille stund ved Ringe Sø give den fornødne tid til refleksion og eftertanke. Jeg kigger mig omkring og sætter mig på bænken efter at have gået søen rundt. Trods det stadig kun er først på eftermiddagen, er der masser af liv at spore rundt omkring denne skønne plet midt i Ringe.

Vidste du, at Ringe Sø er et sandt paradis med sjældne fugle og planteliv. At der i Ringe by ligger over 70 butikker som tilbyder alt det, du mangler. Og vidste du at Midtfyns Fritidscenter, nu også med varmtvandsbassin, har mere end 500.000 besøgende om året. Og at fritidscentret løbende udvikler nye sundhedsfremmende og forebyggende træningshold for alle aldersgrupper. Og vidste du, at vi omkring Ringe har et hav af fabelagtige cykelruter, der fra søen kan lede dig videre ud på de smukkeste cykel- og naturoplevelser. Prøv også jernalderlegepladsen bag ved søen, se film i Ringe Bio, brug Ringe Bibliotek, oplev musikskolen og teatergruppen 'Spetaklet' i Kulturzonen. Vi har mere end 167 foreninger i Faaborg-Midtfyn, og mange af dem hører til heromkring. Natteliv, det har vi desværre ikke så meget af... Men Midtfyns Ferieby er et oplagt sted at booke en overnatning, hvis man skal besøge familie/venner eller ønsker en cykel-, golf- eller bare en hyggeweekend på Midtfyn med kun 15-30 minutters kørsel til Odense, Svendborg, Faaborg og Nyborg.

I Byforum Ringe er endnu et arbejdsår i koordinationsgruppen skudt i gang med god energi. Vi samarbejder tæt med Ringes nye bymæglere for at styrke Ringe by, og vi støtter op om de igangværende tiltag i byen, også projektet i stationsbygningen, i Tilflytterforum og meget andet.

Når alt dette er sagt, så er der jo en masse udenom denne skønne plet i Ringe - nemlig et omkringliggende fantastisk Midtfyn med masser af liv og fremtid i.

Efter et år, hvor en stor del af min fritid blev brugt på at skabe tre udgaver af det fælles lokalblad 'Vores Egn - Ringeegnen', er jeg stadig fuld af beundring over at komme tættere på alle de aktive og dybt engagerede personligheder, vi har i Ringe og rundt omkring i vores nabobyer.

Vinden føles kold og det er tiden til at komme videre. Men en ting er helt sikkert: Hvor er jeg heldig at bo på Midtfyn - et smukt udgangspunkt med masser af liv og fremtid i.

Fakta
Annette Poulsen, 48 år og bor i Ringe.Medlem af 'Byforum Ringe' siden 2008.

Byforum Ringe er samtidig en del af samarbejdet 'Imagegruppen i Ringe', hvor Håndværker- Industriforeningen, Ringe Handelsstandsforening og Midtfyns Erhvervsforening også er medlemmer.

Klumme: Masser af liv og fremtid på Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce