Cellist og pianist fra verdenseliten spiller en række sonater af Beethoven.

Faaborg: Det er to af Nordens største talenter inden for den klassiske musik, som gæster Helios Teatret.

Den to norske musikere cellisten Andreas Brantelid og den norske pianist Christian Ihle Hadland har slået sig sammen i en superduo. Og de kommer til Faaborg tirsdag 28. marts klokken 19.30. 

Her står der udelukkende musik af Beethoven på plakaten.  

Andreas Brantelid er 29 år og har hele verden som sin arbejdsplads. Han er udpeget som P2 Kunstner 2017 og skal i den forbindelse fordybe sig i cellosonater af Beethoven. Andreas Brantelid er måske Danmarks mest lovende cellist nogensinde, og makkerskabet med Norges mest efterspurgte pianist, Christian Ihle Hadland udgør musikalsk cocktail i verdenseliten. Ifølge Faaborg Musikforening så er der tale om en ren opvisning i Beethoven. 

Christian Ihle Hadland begyndte at spille klaver som 8-årig og debuterede i 2008. Siden er han blevet hyldet verden over. Han har udgivet en række cd'er og er især blevet rost for sin indspilning af Mozarts klaverkoncerter sammen med Oslo Filharmonien.

Aftenens program: Beethoven Cello Sonata No. 1 in F major Op.5 No.1. Beethoven Cello Sonata No. 2 in G minor Op.5 No.2

Efter pausen: Beethoven Cello Sonata No.3 in A Major, Op.69, Beethoven Cello Sonata No.4 in C Major, Op.102 No.1 og Beethoven Cello Sonata No.5 in D Major, Op.102

Billetter kan købes hos Faaborg Turistbureau, Fyensbilletten og ved indgangen.

Billetpris er 200 kroner for medlemmer, mens børn og studerende slipper med 50 kroner. (pcb)