Klassikere på slottet

Egeskov Slot er 1. september vært for Classis Days, hvor veteranbiler udstilles i haven. Foto: PR

Klassikere på slottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egeskov Classic Days holdes i år for 3. gang på Egeskov. Ca. 200 veterankøretøjer; biler, motorcykler og campingvogne kan opleves i haven tilsat underholdning og stemning.

Kværndrup: I flere end 50 år har man på Egeskov kunnet opleve en stor samling af veterankøretøjer i Veteranmuseet.

Til Classic Days 1. september sættes der liv til de gamle maskiner, når tilmeldte ejere af veterankøretøjer mødes og viser deres veteraner frem i slotshaven. Stemningen sættes af såvel deltagere som gæster, der er udklædt i tidstypisk tøj samt med musik og underholdning dagen igennem.Classic Days indledes fra morgenstunden med et orienteringsløb for deltagerne. Turen begynder kl. 8.30, hvor der køres fra Egeskov på en rute mod Svanninge Bakker.

Kl. 9.30-11 ankommer bilerne til Egeskov og kører til deres udstillingspladser i haven.

I området
I området "Nostalgi Camping" overnatter beboerne i deres telte og vogne, der ikke er nyere end 1975. Foto: PR

Sjældne veteranbiler

Køretøjerne udstilles tematisk og man har en god chance for, at se nogle af verdens mest sjældne veteranbiler.

Bl.a. Volkswagen 231 Kombi SO36 Westfalia Camper, som der kun er fire tilbage af i verden og en Fiat Spider fra 1967, som der kun er 500 tilbage af på verdensplan. Og mange andre biler, som vækker genkendelse og opmærksomhed.

Man kan besøge områderne "Pearls in the Park" og "Memory Lane", hvor der præsenteres biler med en særlig historie. Et helt særligt område er "Nostalgi Camping", hvor campinglivet udleves til mindste deltalje anno 1950 til 1970'erne. På dette område overnatter deltagerne i deres vogne, som er fra før 1975, med de tilhørende biler samt tidstypisk påklædning og interiør.

Klæd dig på

Til Classic Days vil der være udsmykning og aktiviteter, konkurrencer, salgsboder og underholdning i vaskeægte vintagestil. Oplev blandt andet Concours d'Elegance på slotspladsen,

På denne dag er der fri adgang til de af havens gæster, som møder op udklædte i tøj fra perioden 1900 til 1980.

Et hold "modescouts" vil holde øje med de bedst klædte, og der er gode præmier på spil.Egeskov byder på en hel dags aktivitet, med gåture i de mange haverum, kæmpe KOMPAN legeplads for børn og barnlige sjæle, Tree Top Walking, slottet og de mange udstillinger med veteranbiler, - fly og - motorcykler.

Klassikere på slottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce